De ce si-au spus adio Adela Popescu si Dan Bordeianu? “Odata cu despartirea de el, pentru mine a venit si sfarsitul lumii!”

Publicat: 14/03/2013 | 15:08

Viata bate filmul, iar iubirea nu invinge mereu, ca-n telenovele. Cel mai bun exemplu l-au oferit Adela Popescu si Dan Bordeianu, care si-au spus adio dupa numai doi ani de relatie, fara prea multe explicatii. Se intampla in primavara anului 2007.

Adela si Dan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Numai iubirea”, de la Acasa TV. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferenta de varsta nu i-a impiedicat deloc. La scurt timp, au primit rolurile principale în “Lacrimi de iubire”, iar intre ea si Dan, iubitul din telenovela, s-a infiripat o poveste de dragoste si în realitate.

Iubirea lor a ars intens, poate prea intens, astfel ca dupa numai doi ani totul s-a transformat in scrum. In loc sa anunte ca s-au logodit, asa cum se astepta toata lumea, ei au anuntat sec ca si-au spus adio!

Era a doua oara cand anuntau despartirea, asa ca timp de cateva luni, toata lumea a sperat la o impacare. Care insa nu a mai venit… Se saturasera unul de altul, el a inselat-o sau era ea prea geloasa? La momentul respectiv s-au facut multe speculatii, pe care niciunul nu le-au confirmat sau infirmat. Abia la patru ani de la anuntul despartirii, cand deja era intr-o relatie cu alt coleg, respectiv Radu Valcan, Adela a vorbit pentru prima oara despre despartirea de Dan, intr-un interviu sincer acordat revistei Ciao!

Pentru mine, Dan Bordeianu a fost primul barbat, prima despartire, prima drama a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rau prin care treceam, pana atunci traind o viata frumoasa si senina. Ei, odata cu despartirea de Dan a venit si sfarsitul lumii. Mama mea a aflat o săptămână mai târziu că m-am despărţit de Dan şi asta pentru că mă zăvorâsem în mine: nu telefon, nu ieşit din casă. Era dezastru şi, atât de tare m-a distrus, încât m-am mutat la mătuşa mea. Dar mai multe neplăceri mi-am făcut gândind negativ în avans, dacă pot să zic aşa.

Exemplu: auzisem eu că femeile, când sunt foarte deprimate, sunt capabile să-şi facă rău. Şi am dat fuga la mătuşa mea. (Râde) M-am mutat o lună. M-a hrănit, am râs cu verişorii mei, am trăit minunat… fără drame. Atunci am avut o revelaţie: de unde am plecat şi, iată, unde am ajuns. Aha, deci realitatea nu e nici pe departe dramatică. De atunci, în clipa în care simt că porneşte un gând negativ, îl stopez pur şi simplu. Cum? Prin exerciţiu”, spunea Adela pentru Ciao! in 2011.

Ea a lamurit si motivele rupturii: “Ne-am despartit dintr-un neechilibru. Îmi lipsea participarea egală în acea relaţie. L-am cunoscut când el era deja actor şi m-a învăţat, cu răbdare, cum stau lucrurile cu actoria”.

Catalina David

Citește și...