De la Bote, Hagi si Vica, la Ostropel de la minister! Povestea Larisei, cea mai sexy sefa de cabinet din Romania

Publicat: 06/07/2013 | 19:45

Larisa Toma este genul de femeie care eclipseaza totul in jur. A simtit-o pe pielea lui insusi „Regele” Hagi, caruia i-a „furat” momentul de glorie, in fata a zeci de mii de microbisti.

Se intampla acum doi ani, inaintea meciului Romania-Franta. In loc sa se bucure alaturi de marele fotbalist, care era premiat pentru cele peste 100 de prezente in echipa nationala,
tot stadionul a ramas fixat cu ochii pe blonda cu picioare lungi din dreapta „regelui”.

Larisa Toma

Nimeni alta decat Larisa Toma, pe atunci angajata in calitate de hostess al echipei antrenate de Victor Piturca.

Vezi aici mai multe detalii despre acest episod

 Seful: Onescu, fost Ostropel

Lilian Onescu

Anii au trecut, Larisa a terminat facultatea de stiinte politice, a lasat-o mai moale cu prezentarile de moda, iar de cateva luni s-a mutat de la Bacau la Bucuresti – vezi aici primele imagini cu ea, dupa ce a venit in Capitala – si a inceput sa-si dedice cele opt ore de munca pe zi constructiei unei cariere serioase. Nu oriunde, ci intr-un minister cu pretentii – al fondurilor europene – si nu oricum – ci chiar ca sefa de cabinet a secretarului general, Lilian Onescu, fost prefect de Calarasi. Ca sa nu dam nastere unor confuzii nedorite, trebuie sa precizam ca este vorba despre acelasi fost prefect de Calarasi care in 2011 a renuntat, potrivit presei locale, la numele de Ostropel in favoarea „anostului” Onescu.

Larisa Toma

In ianuarie 2013, Onescu a schimbat Prefectura cu Ministerul Fondurilor UE, si a inceput sa-si construiasca echipa. Printre cei care i s-au alaturat imediat s-a numarat si Larisa Toma, sustine un angajat al ministerului care insista sa-i protejam identitatea. „Noua ni s-au suspendat ilegal concediile de odihna, ea isi ia concedii linistita”, si-a spus angajatul naduful. Supararile colegilor ei nu se opresc, insa, aici.

Eugen Teodorovici

Insusi ministrul fondurilor europene a ajuns, zilele trecute, in atentia presei, dupa ce a fost fotografiat in ipostaze extrem de tandre in bratele unei brunete. Proaspat divortat, Eugen Orlando Teodorovici a scos-o intai pe frumoasa domisoara in oras, apoi la o plimbare, dupa care cei doi indragostiti s-au „pierdut” intr-un sarut care parea fara sfarsit.

Imagini exclusive si detalii picante despre giugiuleala ministrului, aici

 

„Blonda nationala”, pe catwalk pentru Botezatu si Mihai Albu

Larisa Toma

Revenind la Larisa, frumoasa de la cabinetul lui Ostropel are motive de bucurie ca a ajuns sa lucreze cu un sef ca el, care pune accent pe dezvoltatea profesionala continua a subordonatilor. Cel putin asa se descrie Lilian Onescu in CV-ul postat pe site-ul institutiei: „Perseverent, meticulos şi riguros, sunt în permanenţă preocupat de creşterea, eficienţei echipei pe care o conduc, cât şi de dezvoltarea profesională continuă a mea şi a persoanelor pe care le coordonez”. Tot de aici am aflat ca seful Larisei are 42 de ani si a fost, in trecut, pe langa prefect si subprefect de Calarasi, inspector guvernamental, sef de cabinet la ANAF si inspector de concurenta.

Dar nici Larisa nu are motive sa se rusineze cu CV-ul ei. Desi e cu 18 ani mai tanara decat seful, frumoasa in varsta de 24 de ani, originara din Bacau, este unul dintre manechinele din Romania care au cunoscut consacrarea si in afara tarii.

„Blonda nationala”, cum i s-a spus dupa intamplarea cu Hagi, a facut diverse pictoriale in toate colturile lumii, de la Monte Carlo la Bangkok. Ea s-a remarcar la Caravana Fashion TV, unde a prezentat pentru creatori precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Clara Rotescu sau Valeria Marini.

Vica, Larisa, Barcelona…

Larisa Toma

Ce face Larisa cand nu e la birou? Paparazzi Spy –  au aflat: isi petrece aproape tot timpul liber in compania bunei sale prietene, Vica, fosta amanta a lui Victor Piturca.

Larisa Toma

Cele două blonde petrec foarte mult timp împreună, ba chiar au fost recent la Barcelona, unde şi-au pozat picioarele, unele lângă altele, în acelaşi pat, semn că au dormit împreună. Apoi Vica s-a lăsat pozată de Larisa într-o postură sexy, la fereastră. Aceste fotografii, dar şi altele, cu ele prin cluburi şi în diverse alte vacanţe, au fost postate de Vica pe Facebook, semn că relaţia lor de prietenie este aproape oficializată şi e pe drumul cel bun.

Vezi aici mai multe despre escapada lor la Barcelona

C.D.

Citește și...