De la doliu, la extaz! Cum l-a convins Monica Gabor pe Mr. Pink sa o ia de nevasta?

Publicat: 26/11/2013 | 00:34

In 2006, Irinel Columbeanu ii punea pe deget primul inel de logodna cu diamante. Sapte ani mai tarziu, Cenusareasa de la Bacau, ajunsa acum peste mari si tari, a retrait momentul in bratele lui Mr. Pink.

Revista Spy publica, in cel mai nou numar aparut astazi pe piata, o serie incredibila de dezvaluiri despre momentul in care Monica Gabor a fost ceruta in casatorie de Mr. Pink.

monica gabor

Fost calugar Buddhist, chinezul milionar a simtit ca iubita sa are nevoie de sprijin dupa moartea mamei sale si a raspuns pozitiv miilor de “mesaje” pe care sufletul Monicai i le-a tot trimis in ultima perioada. “Cred ca ar fi totusi ceva care m-ar scoate din aceasta neagra depresie: sa ma ceri de nevasta!”.

monica gabor

Chinezului sufletist i s-a aprins beculetul, scrie Spy, si a percutat, ca sa o salveze din depresia in care se adancea tot mai mult, asa cum orice barbat ar face pentru femeia de langa el, si a cerut-o in casatorie!

Ramona si Monica isi plang mama fara oprire si sunt hotarate sa respecte doliul cu strictete
Ramona si Monica isi plang mama fara oprire si sunt hotarate sa respecte doliul cu strictete

Si ce daca e in doliu, si ce daca sufera inca dupa moartea mamei… raspunsul fostei doamne Columbeanu a venit imediat: “Daaa!”

moni

Fericita, Monica a pus imediat o fotografie pe Facebook cu inelul de logodna primit de la chinez.

monica gabor

Mai mult, tot cu ajutorul invataturilor din anii petrecuti in manastirea buddhista, Mr Pink a convins-o pe Moni ca exista reincarnare, reusind astfel, sa-i mai aline din durerea pierderii mamei sale.

Mai multe amanunte socante despre logodna dintre Monica si Mr Pink, precum si alte subiecte fierbinti si fotografii exclusive, gasiti in cel mai nou numar al revistei Spy, precum si pe site-ul www.spy.ro

spy

Citește și...