De mică avea atitudine de divă! Scolărita din imagini este azi cea mai cunoscută solista din România! O recunosti?

Publicat: 26/12/2013 | 20:11
De mică avea atitudine de divă! Scolărita din imagini este azi cea mai cunoscută solista din România! O recunosti?

Cu zambet timid si privire asemenea, eleva din imagini incerca să se bucure de premiul primit la scoala. Probabil că, pe atunci, nici nu indrăznea să se gandească la celebritate.

 

Dar a căpătat-o cativa ani mai tarziu, iar de atunci ascensiunea Loredanei, căci despre ea este vorba, a fost una fulminanta.

Nascuta pe 10 iunie 1970, la Onesti, Lori a inceput sa cante de mica. De altfel, artista are dovezi in acest sens, aceasta lansand acum cativa ani piesa „Copiii sirenelor”, in care e inserat glasciorul ei de la trei anisori, inregistrat de tatal ei pe casetofon.

loredana

„Mama mea si-a dorit sa fie cantareata de muzica populara si a vrut sa participe la , un concurs celebru pe timpuri. Tatal meu este scriitor si in acelasi timp are si o voce foarte frumoasa si cred ca toate acestea au contribuit la ceea ce este acum… Loredana. Desi uneori mama era putin mai reticenta vis a vis de cantat si de dorinta mea de a-mi urma acest vis cu pretul unor absente de la scoala.

loredana

M-am enervat foarte tare cand m-am lansat in ’84 la concursul ‘Steaua fara nume’. Trebuia sa arat ca sunt mai mare decat varsta mea de 14 ani si Dumitru Morosanu mi-a zis: trebuie sa te imbraci sa arati ca o baba. Am zis: ‘Da, fac orice, ma imbrac si in vrajitoare’„, a spus Loredana conform vocearomaniei.protv.ro.

 

C.V.

Citește și...