De necrezut! Femeia care a murit înecată în Dunăre, înmormântată de autorităţile din Serbia fără acordul familiei sale

Publicat: 12/10/2017 | 17:39

Necazurile se ţin lanţ pentru rudele familiei de muzicanţi care s-a înecat în Dunăre, după ce maşina în care era a plonjat în apele fluviului. Toate astea după ce trupul mamei a fost găsită în Dunăre de autorităţile sârbe.

Drama familiei de muzicanţi care a şocat toată România se adânceşte. Se pare că femeia înecată împreună cu familia în Dunăre a fost găsită de autorităţile din Serbia. Mai mult, există informaţii potrivit cărora, ea ar fi fost deja înmormântată la sârbi fără acordul rudelor din ţara noastră, potrivit Antena 1.

Trupul femeii care a murit în tragicul accident rutier produs în judeţul Caraş-Severin a fost găsit pe malul Dunării de autorităţile din Serbia, la o distanţă de aproximativ 60 de kilometri de la locul accidentului.

Conform sursei citată mai sus, oficialii sârbi au anunţat autorităţile din România în legătură cu trupul găsit în Dunăre, iar rudele femeii au confirmat identitatea. Rudele au mărturisit cu lacrimi în ochi spun că autorităţile sârbe au îngropat-o deja pe femeie fără acordul lor.

Tragicul accident s-a produs pe 7 octombrie, iar autorităţile române continuă căutările celorlalte trei persoane, care erau cu femeia în maşină.

Şoţul femeii, dar şi copiii lor, un băiat, în vârstă de 22 de ani şi altul, de trei ani, se aflau în maşina care a plonjat în apele Dunării.Potrivit unor informaţii noi, cei patru ar fi fost luaţi la ocazie de şoferul care a reuşit să scape cu viaţă în urma accidentului.

După ce au scos autoturismul din Dunăre, scafandrii au făcut o descoperire şocantă: bancheta din spate era lăsată pe faţă, astfel că, cel puţin trei persoane, ar fi stat în maşină ca într-o conservă.