De necrezut! Medicul Sorin Ianceu isi vinde telefoanele distruse in accidentul aviatic din Apuseni. Vezi ce vrea sa faca cu banii

Publicat: 03/03/2014 | 14:34
De necrezut! Medicul Sorin Ianceu isi vinde telefoanele distruse in accidentul aviatic din Apuseni. Vezi ce vrea sa faca cu banii

Medicul Sorin Ianceu, aflat in avionul care s-a prabusit in luna ianuarie in Muntii Apuseni, a decis sa isi vanda telefoanele mobile pe care le avea la el in timpul tragediei.

Cu banii obtinuti, doctorul vrea sa il ajute pe soferul autocarului roman care a cazut intr-o prapastie din Muntenegru, anul trecut.

Acesta se afla internat la terapie intensiva la Spitalul Floreasca si are nevoie de ingrijiri medicale si recuperare care costa 100.000 de euro. Medicul Sorin Ianceu s-a gandit la o modalitate de a strange acesti bani.

„Aceste doua obiecte, desi in momentul de fata sunt indispensabile pentru orice om, vreau sa le donez pentru ca reprezinta o amintire pe cat de trista pe atat de importanta pentru mine. Daca exista vreun cumparator sau cineva interesat poate depune o oferta pe adresa sorin_ianceu@yahoo.com si in functie de oferte voi selectiona una dintre cele mai avantajoase„, a declarat doctorul.

Au murit doi oameni in accidentul din Apuseni

In urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, in care a fost implicat un avion al Scolii Superioare de Aviatie Civila, au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion, iar copilotul si patru medici au fost raniti.

sorin ianceu

Potrivit unor informatii vehiculate in presa, familia Aurelia Ion n-ar fi indreptatita sa primeasca despagubiri pentru ca studenta era voluntara, nefiind obligata sa se afle la bordul aeronavei care transporta organe pentru transplant.

 

C.V.

Citește și...