De necrezut! Oana invocă afectiunile psihice pentru a scăpa de procesul cu Pepe! Ce boala are vedeta

Publicat: 04/06/2013 | 10:30
De necrezut! Oana invocă afectiunile psihice pentru a scăpa de procesul cu Pepe! Ce boala are vedeta

Oana Zăvoranu si fostul ei soţ nu au terminat războiul pe care il duc in instantă de când au divortat.

 Zăvo si fostul ei sot au pe rol un proces in care cântăretul o acuză pe vedetă de furt din locuinţa comună. In timp ce Pepe a declarat că nu va renunta la actiunea depusă in instantă, Oana Zăvoranu a depus la dosar un document care atestă faptul că are anumite afectiuni psihice.

Potrivit enational.ro, Oana Zăvoranu a depus la dosar un act medical in care se mentionează că suferă, de ceva timp, de o afectiune psihică. Actul a fost eliberat anul trecut, după ce Zăvo a fost eliberată din spital.

oana zavoranu

„Pacienta in varsta de 39 de ani, cu antecedente de sindrom depresiv, se interneaza pentru varsaturi bilioalimentare precedate de greata, cefalee persistenta, debutate imediat la externarea din data de 11.12.2012 din Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internata cu insuficienta respiratorie acuta si encefalopatie toxica polimedicamentoasa (ingestie voluntara de barbiturice, opioide, antidepresive, benzodiazepine). (…) Anamnestic istoric de depresie tratata necorespunzator; recomandari: Carbamazepina (medicament folosit in tratarea epilepsiei si afectiunilor maniaco-depresive) si Rispolept (indicat in tratamentul schizofreniei acute si cronice)”, se arată in documentul cu pricina, potrivit sursei citate.

Banner

 

C.V.
 

Citește și...