De ziua ei si-au dat dragostea pe fata! Uite ce cadouri i-a facut Florin Salam iubitei sale si ce declaratii isi fac!

Publicat: 24/01/2014 | 00:29

Florin Salam i-a cantat Ralucai la petrecerea zilei sale de nastere si i-a dovedit ca o iubeste oferindu-i un buchet cu trandafiri rosii. Bruneta a mai primit si un tort cu poza lui Salam.

 

Raluca Macovei

Raluca Macovei

“Corazonul” lui Florin Salam bate din nou pentru o bruneta focoasa! Raluca Macovei, actrita, manechin si mai nou… iubita de manelist. Cei doi sunt nedezlipiti de cateva luni, dar nu fac prea mare tam-tam. Ii tradeaza, totusi, gesturile tandre si mai ales mesajele care insotesc fiecare fotografie de pe contul ei de facebook.

Raluca Macovei

“Cel mai minunat cadou! Iti multumesc viata mea!!!”, a scris bruneta pe un cont de socializare.

Raluca Macovei

Raluca si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare fast. Salam i-a cantat, iar prietena ei, Oana Zavoranu, i-a dansat. Noua cucerire a manelistului a primit un tort cu poza lui. Si tot de la el – un cos cu trandafiri rosii. Bruneta i-a multumit manelistului cu declaratii inflacarate.

“Asa caracter, doar in filme!!!!Te iubesc din toata inima mea pentru ca esti langa mine mereu,,pentru ca mai rar oameni ca tine,si pentru ca datorita tie am avut cea mai minunata zi de nastere!! Iti multumesc pentru tot! M-ai facut sa iubesc viata,si ai reusit ca viata mea sa devii tu!”, i-a marturisit Raluca lui Florin Salam.

Raluca Macovei

Raluca Macovei

Au trecut aproape cinci ani de cand Florin Salam a ramas vaduv si n-a mai avut ochi pentru alte femei. Ranile sufletesti ale manelistului par sa se fi vindecat insa acum in bratele brunetei.

Marius Dan
 

Citește și...