DECIZIA SOCANTA a unei asistente medicale din Constanta, dupa accidentul aviatic! A hotarat sa nu mai…

Publicat: 18/12/2014 | 08:42
DECIZIA SOCANTA a unei asistente medicale din Constanta, dupa accidentul aviatic! A hotarat sa nu mai…

Tragedia aviatica din Mamaia i-a marcat profund pe toti cei care au auzit la stiri despre drama celor patru membri ai echipajului, dar mai ales pe colegii victimelor. Astfel, multi dintre ei s-au gandit mai profund la ce riscuri implica meseria lor.

Si-au sacrificat viata personala si momentele frumoase alaturi de cei dragi pentru a salva vieti, si au murit asa cum au trait, cu demnitate, la datorie! Logodnicul Gabrielei Harton recunostea chiar intr-un interviu ca asistenta punea mereu meseria pe primul loc, insa nu avea sa stie ca asta ii va aduce moartea mai devreme decat s-ar fi asteptat.

SMURD

Impietriti de durere dar cu o dorinta arzatoare de a le fi alaturi colegilor pe ultimul drum, cadrele medicale care au lucrat alaturi de victime se declara nemultumite de modul in care se lucreaza in sistemele de urgenta si chiar unii au decis sa nu isi mai puna viata in pericol. Este si cazul Stefaniei Fanica, colega si chiar prietena apropiata a Gabrielei Harton, asistenta insarcinata, care le-a spus apropiatilor ca nu se mai urca in elicopter, dupa ce a vazut ce s-a intamplat cu amica ei.

Accident SMURD

De la producerea tragediei si pana acum, au existat voci care au afirmat ca tragedia ar fi putut fi evitata, daca aparatul de zbor era dotat corespunzator. Anchetele in acest caz continua.

Asistenta Gabriela Camelia Harton avea 38 de ani si era insarcinata
Asistenta Gabriela Camelia Harton avea 38 de ani si era insarcinata

Mesaj sfasietor

Stefania Fanica a transmis prin intermediul Facebook un mesaj sfasietor, dupa ce si-a vazut colegii in sicriu. Asistenta este daramata de durere.

„Eram echipa perfecta.”, a scris Stefania in dreptul acestei imagini

“Atat a mai rămas, o poza si amintiri frumoase. Eram echipa perfecta. Radeam, glumeam, eram o echipa. Echipa noastră s-a destrămat in momentul in care Dumnezeu a hotărât ca sunteţi mai buni alaturi de El. Sufletele noastre sunt pustii fără voi. Va iubim si nu o sa va uitam niciodata. Dumnezeu sa va odihneasca in pace.”, a scris femeia.

R.O.
 

Citește și...