Decizie BOMBA! Unde va fi de fapt INMORMANTATA Marioara Zavoranu!

Publicat: 17/04/2015 | 13:34
Decizie BOMBA! Unde va fi de fapt INMORMANTATA Marioara Zavoranu!

Marioara Zavoranu a murit in aceasta dimineata, dupa ce mai multe ore a fost in coma indusa. Lana ea in ultimele clipe de viata a fost fratele sau Gigicu.

Desi toata lumea se astepta ca Marioara sa fie inmormantata alaturi de sotul ei, iata ca dorinta ei a fost alta. Marioara Zăvoranu îşi va găsit somnul de veci, alături de fiicele sale gemene care au pierit în cutremurul din ’77.

Marioara zavoranu

„Am făcut două gropi, una pentru osemintele fetelor, cealaltă pentru cele ale părinţilor mei. După ce vom aşeza în ele săculeţii cu oasele lor, voi placa fie cu marmură, fie cu granit, încă nu m-am decis. Aş fi vrut să fac mutarea anunl trecut, dar s-au ivit problemele cu Oana şi n-am mai avut putere să mă ocup şi de asta”, spunea Marioara în 2013.

Citeste si

Anuntul facut de Marioara Zavoranu inainte sa moara! Cui o sa-i lase averea si ce primeste Oana! „Nu mi-am facut testament!”

EXCLUSIV / Primele imagini de la morga! Marioara Zavoranu a fost adusa aici si…

Nu are ce cauta in cimitirul meu

Oana nu a fost de acord ca mama ei sa fie ingropata alaturi de sotii ei. “Ma voi asigura ca nu e inmormantata in cimitirul meu. Restul e dureros de neimportant pentru mine, sa se ocupe Gigicu si toti angajatii cu carte de munca la misto pe banii mei, fraudand statul. Repet, sunt orfana! Cine ar muri? Daca nu mai am mama. Tatii mei au murit. Deci nu are cine sa imi mai moara important. Gigicu si prostituata de Dana nu se pun, aia nu au sangele meu si nici al ei. Familia mea e clar cine e: eu, Marty, iubitul meu, Corina si Marius, angajatii mei sufletisti si loiali, si cateva, adica patru persoane, si atat. Si noii mei avocati de calitate”, a declarat Oana in urma cu cateva zile, pentru CANCAN.ro, in timp ce mama ei facea declaratiile la TV.

L.L

Citește și...