Decizie de ultima ora luata de Dana Nicolaescu! Ce urmeaza sa ii faca surorii regizorului dupa ani intregi de scandal!

Publicat: 01/09/2014 | 16:36
Decizie de ultima ora luata de Dana Nicolaescu! Ce urmeaza sa ii faca surorii regizorului dupa ani intregi de scandal!

Au trecut aproape doi ani de la moartea regizorului Sergiu Nicolaescu. Sora sa, Iolanda, si vaduva sa, Dana, nu s-au suportat niciodata, insa acum au decis sa ingroape securea razboiului. Reporterii CANCAN.ro au aflat  detaliile ascunse ale contractului!

Iolanda Nicolaescu si Dana Nicolaescu nu s-au inteles nici macar pe vremea in care Sergiu Nicioaescu inca traia. Dupa moartea acestuia, cele doua nu si-au mai vorbit absolut deloc ba, mai mult, urmau sa se intalneasca pe holurile Tribunalului. Iolanda a contestat in instanta testamentul regretatului regizor, in care acesta ii lasa intreaga avere sotiei sale, Dana Nicolaescu. Procesul urma sa inceapa chiar saptamana aceasta, insa, pe ultima suta de metri, Iolanda si Dana au ajuns la o intelegere. La o intelegere din care ambele parti au de castigat, dar cel mai mult vaduva regretatulu regizor, daca e sa judecam in functie de aspectul material al intelegerii: 

iolanda nicolaescu

„Sunt foarte bine acum, ma inteleg excelent cu Dana, este o draguta. Imi asigura toate cele necesare, in fiecare luna si imi va da si o suma frumusica de bani, sa o am eu acolo, pentru urgente. Vom face chiar si un contract, ea mi-a propus, ca sa nu cred ca are grija de mine doar acum si pe urma uita. E o idee execelenta si ii voi da curs”, a declarat Iolanda Nicolaescu pentru CANCAN.ro.

Ii va lasa Danei apartamentul sau

iolanda nicolaescu

Dana Nicolaescu ii plateste toate dandanalele Iolandei, inclusiv mancarea, medicamente, utilitatile, menajera si bucatareasa. Zilele urmatoare, cele doua vor incheia si un contract de ingrijire, pana la sfarsitul vietii, iar sora regretatului Sergiu Nicolaescu este decisa sa-i lase cumnatei sale intreaga avere, inclusiv apartamentul sau din Zambaccian, ce valoreaza in jur de 200.000 de euro. 

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

„Vom face un contract prin care ea se obliga sa ma ingrijeasca toata viata, asa cum trebuie. Este foarte draguta, ne intelegem bine acum. Ei ii voi lasa apartamentul meu si toate celelalte lucruri pe care le am. Ea ma ingrijeste deci ea le merita, mi se pare firesc asa”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu, impacata cu decizia pe care a luat-o.

 

CITESTE SI

Se topeste de dorul regretatului regizor! N-ai sa crezi in fata cui plange Iolanda Nicolaescu dupa fratele ei

Ce se intampla in aceste momente cu sora lui Sergiu Nicolaescu! A ramas singura si fara ajutor!

Culisele unei impacari istorice! Cum a convins-o de fapt vaduva lui Nicolaescu pe sora regizorului sa renunte la proces


Ii va returna banii platiti la Tribunal

iolanda nicolaescu

Pentru a deschide procesul impotriva cumnatei sale, Iolanda Nicolaescu a fost nevoita sa plateasca o taxa de timbru de peste 3.000 de lei, bani pe care i-a achitat cu ajutorul prietenilor. Acum, Dana ii va returna si aceasta cheltuiala. „Am ramas fara banii aia, am renuntat la proces. Dana a fost foarte draguta si mi-a spus ca ma va despagubi, imi va returna ea suma pe care am platit-o ca sa deschid proces. Chiar ne intelegem de minune, imi pare rau ca nu ne-am vorbit atata amar de vreme, e pacat”, ne-a mai spus Iolanda.
 

Georgiana Coman

Citește și...