Decizie de ultima ora luata de judecatori: Giovani Becali, eliberat conditionat

Publicat: 12/11/2015 | 17:35
Decizie de ultima ora luata de judecatori: Giovani Becali, eliberat conditionat

Judecatoria Medgidia a decis, joi, ca Ioan Becali poate fi eliberat conditionat, la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Alba.

Instanta a admis, joi, propunerea de liberare conditionata formulata de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Alba si a dispus eliberarea conditionata a lui Ioan Becali, potrivit Mediafax.

Ioan Becali

Decizia Judecatoriei Medgidia nu este definitiva, avand drept de contestatie in trei zile de la comunicare pentru procuror si condamnat.

Judecatoria Medgidia a decis si in data de 29 octombrie liberarea conditionată a lui Ioan Becali, dar atunci a luat decizia ca raspuns la solicitarea facută de avocatii acestuia. Decizia respectiva, care nu era definitiva, a fost atacata, insa deocamdata nu a fost fixat un termen la Tribunalul Constanta.

A fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare

Ioan Becali

Ioan Becali a fost condamnat in martie 2014 la o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare, primita in dosarul transferurilor de jucatori, din care a executat aproape un an si opt luni. El se afla in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta.

G.C.

Citește și...