Decizie de ultima ora luata de presedintele LPF! Informatia a fost publicata deja pe site!

Publicat: 14/06/2014 | 19:19
Decizie de ultima ora luata de presedintele LPF! Informatia a fost publicata deja pe site!

In 2012, Gino Iorgulescu a achizitionat un Bentley alb, de peste 150.000 de euro, pe care i l-a facut cadou fiului sau. Zilele acestea insa, bolidul a fost scos la vanzare.
 

Bentley-ul alb, de 560 de CP a fost scos la vanzare pe un cunosocut site de anunturi din Romania. Suma pe care Iorgulescu o cere pe luxoasa „jucarie” este de 65.000 de euro, in contextul in care aceasta a fost achizitionata cu peste 150.000 de euro.

gino iorgulescu

Cat timp a avut masina pe mana, Mario, care studiaza la un colegiu din Elvetia, si-a tunat bolidul, schimbandu-i proiectoarele. Dupa ore intregi in atelier, Bentley-ul a iesit asa cum si-a dorit urmasul lui Gino Iorgulescu. Nu degeaba, dupa ce a scos-o din service-ul specializat a dat o tura cu bolidul prin oras iar toate fetele au intors capul dupa el…

Mario Iorgulescu, succes impresionant la femei

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, este unul dintre tinerii cu mare succes la fetele frumoase din showbizz-ul autohton.

Chiar daca Mario este cel care a avut pe mana Bentley-ul de zeci de mii de euro, nu putem sa nu ne gandim ca in spatele acestei „afaceri” sta presedintele LPF. Oare ii pregateste o noua surpriza la fel de costisitoare juniorului sau?

L.L

Citește și...