Decizie in premiera la Antena 1! Este pentru prima data cand Razvan de la Neata primeste o asemenea veste din partea sefilor!

Publicat: 29/09/2014 | 17:09

Sambata, Razvan Simion a facut un scandal infiorator intr-un avion cu care se intorcea de la Baia Mare, jignind stwardesele si pilotii. Prezentatorul TV a fost bagat imediat in sedinta de sefii Antena 1, care au luat o decizie usturatoare la adresa lui.

Cunoscut ca un barbat linistit, mereu la locul lui si ca un familist convins, Razvan Simion a lasat pe toata lumea cu gura cascata sambata, atunci cand a facut un scandal monstruos. In ziua respectiva, cei doi prezentatori ai emisiunii ” Neata cu Razvan si Dani” au fost prezenti la Baia Mare, acolo unde a avut loc Festivalul Castanelor. La intoarcere, Razvan Simion a facut un circ de toata frumusetea in avionul in care calatorea alaturi de „jumatatea” lui, Dani Otil, de Loredana Groza, dar si de alti pasageri.

Razvan Simion

Aflat sub influenta licorilor bahice, Razvan Simion a vociferat, a jignit si a facut glume neinspirate, cu aluzie sexuala inca de cand s-a imbarcat, facandu-i pe piloti sa ceara aterizarea fortata la Sibiu, eveniment amanat de Loredana, care a batut la usa pilotului si i-a zis ca, in cazul aterizarii, pierde un concert, in seara de sambata. Imediat ce a ajuns la Bucuresti, Razvan a fost chemat de sefi la o intanire, insa, pentru ca se afla sub influenta alcoolului si nu putea sa poarte un dialog, sedinta a avut loc duminica:

 

Bagat in sedinta de sefi!

Razvan Simion
Razvan Simion

 „Sefii l-au certat, mai ales ca s-au interesat si au aflat cum s-a purtat in timpul zborului. A tipat la stewardese, a inceput sa le jigneasca, sa le strige cu apelativul de „fa” si sa le spuna cuvinte obscene. A socat pe toata lumea, pentru ca este cunoscut ca un barbat linistit, cu mult bun simt, care nu ar putea sa se poarte niciodata ca un badaran. Sefii au considerat ca Razvan a lezat imaginea emisiunii pe care o modereaza, insa a fost la prima abatere, asa ca nu au existat consecinte grave.

Razvan Simion

  El a fost amendat cu 10% din salariu, iar postul TV a decis sa nu dea nici un fel de comunicat oficial. Razvan a cerut scuze tuturor celor implicati in altercatie. Norocul lui a fost ca nici stewardesele si nici pilotii nu au avut nici o pretentie”, a declarat surse de incredere din Antena 1, pentru CANCAN.ro.


CITESTE SI:

Repercusiuni uriase pentru Razvan de la Neata dupa ce a hartuit o stewardesa! Ce ii fac acum sefii de la Antena!

Razvan Simion, aparitie neasteptata in aceasta dimineata! Uite cum a aparut colegul de emisiune a lui Dani Otil

 

A glumit de dimineata pe seama scandalului iscat!

 

Razvan Simion

Ca in fiecare zi, Razvan a fost astazi prezent in platoul emisiunii pe care o modereaza alaturi de Dani Otil, ” Neata cu Razvan si Dani”. Cei doi prezentatori TV au facut haz de necaz de scandalul iscat in avion, incercand sa ii dea o alta dimensiune. Asa cum era de asteptat, Razvan nu a facut niciun fel de declaratie serioasa pe seama acestui subiect.

 

Claudia Balan

Citește și...