Decizie tulburatoare a Marinei Almasan! E trecuta bine de prima tinerete, vedeta TV vrea sa apeleze la operatii estetice!

Publicat: 25/11/2013 | 00:10

Marina Almasan a fost intotdeauna o femeie discreta in ceea ce priveste viata ei privata. Nu i-a placut sa socheze si nu a cautat niciodata ca aparitiile ei sa intoarca toate capetele.

Cu toate acestea, a avut mereu grija sa fie o prezenta cat mai placuta si sa isi respecte admiratorii prin modul in care se prezinta in fata lor.

Marina Almasan este inconjurata de oameni care o iubesc
Marina Almasan este inconjurata de oameni care o iubesc

La 47 de ani, aceasta nu a apelat inca la vreo operatie estetica si nici nu face exces de machiaj atunci cand se afla in timpul liber.

De aceea, au fost multe voci care au sustinut ca ar trebui sa faca eforturi suplimentare pentru aspectul ei si ca pare afectata de trecerea timpului.

Prezentatoarea tv a pus pe coperta cartii o poza cu ea de acum cativa ani, cand era mai tanara
Prezentatoarea tv a pus pe coperta cartii o poza cu ea de acum cativa ani, cand era mai tanara

Marina nu a pus la suflet micile rautati de tot felul, dar se afla intr-un moment important din punct de vedere al evolutiei sale ca femeie. Prezentatoarea TV a marturisit ca se gandeste serios sa apeleze la priceperea unui medic renumit, pentru a-si imbunatati aspectul.

Marina nu le-a vrut niciodata raul celor care au facut-o sa sufere, insa
Marina nu le-a vrut niciodata raul celor care au facut-o sa sufere, insa „justitia divina” s-a ocupat de toate

Vedeta a recunoscut ca nu a purtat insa o discutie cu acesta, asa ca nu este decisa inca ce anume isi va face, dar a dezvlauit ca va trece pragul medicului cat de curand.

„Daca tot s-a scris ca mi-as fi facut nu stiu ce interventii, chiar ma gandesc sa il rog pe chirurgul Lascar, poate intervine sa miste ceva pe fata mea, dar sa imi lase zambetul. O sa ma sfatuiesc cu specialistii si o sa vad ce e de facut”, a declarat Marina, in exclusivitate pentru CANCAN.ro

Georgica Cornu are o relatie cu Marina Almasan
Georgica Cornu are o relatie cu Marina Almasan

De cand si-a refacut viata amoroasa, Marina Almasan este mai mereu cu zambetul pe buze, iar atitudinea ei s-a schimbat dintr-una trista si ingandurata, intr-una plina de voie buna si dorinta de viata.

Aiana Dinu