Declaratie halucinanta a Oanei Zavoranu! „Il iubesc pe Iurie Darie, chiar daca e mort!”

Publicat: 24/04/2013 | 22:51
Declaratie halucinanta a Oanei Zavoranu! „Il iubesc pe Iurie Darie, chiar daca e mort!”

Unul dintre cei mai importanti oameni din viata Oanei Zavoranu a fost regretatul actor, Iurie Darie. El este cel care i-a spus vedetei ca are talent in actorie, iar imediat dupa aceea, Oana a acceptat un rol intr-o telenovela.

Oana il plange si acum pe Iurie Darie
Oana il plange si acum pe Iurie Darie

De-a lungul anilor, Oana Zavoranu a facut de toate: a fost prezentatoare TV, a cochetat cu modellingul, ba chiar si cu actoria. La inceputul anilor 2000, Oana impresiona pe toata lumea prin rolul magistral pe care l-a avut in telenovela „Numai iubirea”(ACASA TV).

Oana Zavoranu

Putini sunt insa cei care stiu ca cel care a facut-o sa accepte rolul a fost regretatul Iurie Darie care, dupa ce a vazut-o dand o proba, i-a spus ca are cu adevarat talent si ca va ajunge departe in aceasta meserie: „Nu voi uita niciodata cuvintele lui Iurie Darie.

Iurie Darie a incurajat-o pe Oana sa accepte rolul din
Iurie Darie a incurajat-o pe Oana sa accepte rolul din „Numai iubirea”

Imi rasuna si acum in minte. El mi-a dat curajul sa accept acel rol. Eu i-am spus ca imi e frica si ca nu am pregatirea necesara, insa el m-a facut sa vad ca sunt inzestrata de la Dumnezeu cu talent. Il iubesc pe Iurie Darie chiar daca e mort. I-am multumit si pe pamant si ii multumesc si acolo de unde e”, a declarat Oana, pentru CANCAN.ro.

Claudia Balan