Declaratie halucinanta a politistului care l-a impuscat pe Fane Spoitoru: “M-au abordat agenti ai unui serviciu secret din afara”

Publicat: 20/11/2013 | 00:19

Nelu Florea, politistul care l-a impuscat pe Fane Spoitoru dupa ce acesta l-a taiat cu sabia, face o declaratie halucinanta si sustine ca a fost abordat de agenti straini pentru a discuta despre plata datoriei Irakului catre Romania.
 

 

Vrei sa faci un cadou si nu stii ce? Vezi aici niste super reduceri!

Barbatul este acum maior in rezerva, insa sustine ca pe vremea cand lucra in politie, sub acoperire, a fost abordat de un ofiter al unui serviciu secret strain care i-ar fi propus sa mearga in Siria pentru a discuta despre plata datoriei pe care Irakul o avea catre tara noastra.
Barbatul afirma ca nu este o fabulatie ceea ce spune, motiv pentru care a acceptat sa fie filmat  ca sa arate ca nu are nimic de ascuns.

“S-ar putea sa ma impuste”

Reporterii CANCAN.ro s-au intalnit cu Nelu Florea pentru a discuta  despre episodul cu Fane Spoitoru si pentru a vedea ce mai face fostul politist, insa pe finalul discutiei barbatul a spus ca vrea sa faca o marturisire. Sa rupa tacerea.
“Sunteti pregatiti sa auziti ce am de spus? Vreau sa vorbesc, am tinut prea mult in mine acest secret”, a spus Florea. L-am intrebat despre ce este vorba.
“Va rog sa filmati, pentru ca daca voi fi impuscat, lucru pe care nu-l exclud, sa ramana marturia mea. O sa credeti ca sunt nebun, o sa ziceti ca fabulez, insa totul este real. Ceea ce va voi spune nu este din filmele cu James Bond, chiar s-a intamplat in realitate”, a spus actualul maior in rezerva cu o voce grava.

“Urma sa ma intalnesc cu seful serviciul secret din Siria”

Nelu Florea a fost parasit de nevasta in urma cu mai multi ani
Nelu Florea a fost parasit de nevasta in urma cu mai multi ani

Nelu Florea sustine ca a fost abordat de un agent secret al unui serviciu strain, iar intallnirea a avut loc intr-un restaurant din Bucuresti, si ca dupa cateva tatonari, acesta i-a spus ca vrea sa discute despre plata datoriei pe care Irakul o avea catre Romania.

Fane Spoitoru a fost impuscat de Nelu Florea in urma unui scandal petrecut la inceputul anilor '90
Fane Spoitoru a fost impuscat de Nelu Florea in urma unui scandal petrecut la inceputul anilor ’90

“Cel mai probabil doreau sa fiu intermediar, asta cred eu. Ofiterul mi-a spus ca ca datoria Irakului fata de Romania poate fi platita cu petrol, aur sau dolari. Am ramas masca, nu-mi venea sa cred ce aud. Initial am crezut ca este o gluma, insa personajul respectiv a precizat ca va trebui sa merg in Siria pentru a avea o discutie cu seful serviciilor secrete din aceasta tara”, a declarat politistul care l-a impuscat pe Fane Spoitoru.

„Mi-au spus sa uit”

Nelu Florea

Barbatul sustine ca la scurt timp si-a informat superiorii despre discutia avuta, si ca acestia i-ar fi cerut sa afle mai multe detalii.
Dupa cateva zile, agentul respectiv mi-a spus sa-i dau pasaportul pentru a rezolva cu viza, precizand ca la sosirea in Siria voi fi asteptat de cineva pe aeroport. Mi-am informat din nou sefii, iar acestia mi-au spus ca nu pot sa plec si ca nu-mi dau voie. Le-am zis ca imi iau concediu si ca ma duc, iar daca ceva iese rau, sa dea vina pe mine. Nici nu au vrut sa auda de asa ceva, au zis sa uit. Pacat”, a mai spus fostul politist. (B.G.)

 

 

Citește și...