Declaratii halucinante ale Ancai Pandrea inainte de parastasul lui Iurie Darie: „Nu facem la restaurant, noi ne-am iubit acasa”

Publicat: 06/11/2014 | 19:42

In acest weekend se implinesc doi ani de cand maestrul Iurie Darie a trecut in nefiinta. Anca Pandrea, cea care i-a fost alaturi peste 26 de ani, nu a reusit nici acum sa-si revina. Actrita ne-a acordat un interviu emotionant, printre lacrimi.

Pe 9 noiembrie 2012, Iurie Darie a trecut in lumea celor drepti, dupa o lunga suferinta. Partenera sa de viata, actrita Anca Pandrea, nu s-a obisnuit nici acum cu ideea ca Iura al ei a murit. Femeia sustine ca vorbeste cu el in fiecare seara, ba chiar i-a cerut si sfatul inainte de a merge la vot. 

Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania
Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania

„Eu vorbesc mereu cu Iura al meu. Chiar si inainte de alegeri am vorbit doua seri la rand, m-am sfatuit cu el, mi-a spus cu cine ar trebui sa votez, pe cine sa aleg”, ne-a declarat Anca Pandrea. Sambata aceasta, actrita va organiza parastasul de doi ani, eveniment ce va avea loc chiar in curtea casei unde cei doi au locuit. Mancarea va fi pregatita la restaurant, insa Anca Pandrea si-a dorit ca pomana sa fie facuta in casa unde Iurie Darie si-a petrecut o mare parte din viata. 

anca pandrea

„Acum am fost si am dat lista pentru parastas. Lui Iura ii placeau mancarurile dulci: gutui si deserturi multe. Nu facem la restaurant, pentru ca noi ne-am iubit acasa. Mancarea va fi preparata la restaurantul de langa casa si ne va fi livrata. Parastasul va avea loc in curte. Iura imi lipseste ca nu pot sa-l strang in brate, dar comunicand cu el este mereu langa mine, copilul si viata mea. Vorbesc cu el non-stop, altfel cred ca nu rezistam daca Iura nu comunica tot timpul cu mine, mental”, ne-a mai spus actrita.

Ii poarta hainele prin casa

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

La parastasul din fiecare an, traditia spune ca trebuie date de pomana hainele raposatului, iar Anca Pandrea va respecta cu sfintenie toate datinile crestine: „Cel mai greu lucru pentru mine este atunci cand deschid sifonierele si trebuie sa iau hainele ca sa le dau prietenilor de pomana. Nu o sa le dau pe toate, multe dintre ele le port eu prin casa. Chiar daca imi sunt mari le indoi si aia e”, ne-a mai spus actrita, printre lacrimi si cu emotie in glas.

anca pandrea

 

CITESTE SI

Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”

Nimeni nu se astepta la asta! Ce a planuit sa faca Anca Pandrea in loc de parastas pentru Iurie Darie


Comunica cu el cu ajutorul candelei

De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea il poarta cu ea pretutindeni si il iubeste exact ca in prima zi
De cand a murit Iurie Darie, Anca Pandrea il poarta cu ea pretutindeni si il iubeste exact ca in prima zi

Anca Pandrea a fost devastata aproape doua saptamani dupa moartea lui Iurie Darie. Apoi, zambetul i-a revenit subit fapt ce a mirat pe toata lumea. Anca Pandrea sustine ca responsabil a fost tot Iurie Darie, caci in acea perioada a inceput sa comunice cu ea: „Cam la zece zile dupa ce a plecat de langa mine fizic am inceput sa vorbim. Primul semn a fost dat printr-o fotografie care a luat foc de la o candela. A ars toata fotografia, mai putin chipurile noastre”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

 

Georgiana Coman

Citește și...