DECLARAŢII ÎN PREMIERĂ! Trăistariu s-a decis să spună adevărul despre viaţa lui amoroasă: ”Eu sunt chiar un tip…”

Publicat: 16/03/2017 | 13:07

În ultima vreme Mihai Trăistariu a atras atenţia publicului cu fotografiile sale în lenjerie intimă, pe care nu avea nici o reţinere să le posteze pe reţelele de socializare. Ei bine, de această dată, cântăreţul nu a renunţat la haine, ci s-a ‘’dezbrăcat‘’ de secrete.

Din toate cele unsprezece relaţii de lungă durată pe care le-a avut, doar cu trei domnişoare a crezut că va rămâne până la adânci bătrâneţi, iar la un moment dat s-a şi logodit cu una dintre ele.,,Nu sunt un gagicar ! Sunt chiar un tip cuminte ! Deşi showbiz-ul e plin de tentaţii şi de propuneri… M-am şi logodit în 2009. Fără folos ! Nu prea durează relaţiile mele. Sper să fie ceva temporar pentru că sunt un tip ok, chiar cuminte… Nu mai caut pe nimeni de-o vreme ! Primesc destule ” oferte ” pe Facebook … Nu prea am timp în perioada asta să-mi fac o relaţie stabilă … aşa că, momentan, dau curs ” ofertelor ” mai atrăgătoare… Până o să-ntâlnesc … MAREA IUBIRE … ‘’, a declarat Trăistariu în exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Deşi aproape toate femeile din viaţa lui l-au înşelat, asta fiind cauza despărţirilor, cântăreţul a reuşit să treacă foarte repede peste: ,,Nu stiu cum reuşesc ! Mă ajută zodia : săgetător. Sunt optimist şi vesel. Şi a doua zi îmi revin subit! De cele mai multe ori îmi revin în clipa când cad în braţele altei femei. Aproape niciodată nu mai ţin legătura cu fostele. Daca mă gândesc bine … chiar niciodată.  Pentru că fiecare are drumul său … şi nu are sens să mai încurcăm lucrurile’’.

Se consideră un tip timid, când vine vorba de agăţat, preferă să fie el abordat de către femei simple, vesele, zâmbitoare, dar şi vorbăreţe. ,,Într-o vreme puneam mare preţ pe vedetele de pe micul ecran. După ce le-am cunoscut personal pe majoritatea, am realizat că nu fac parte din acelaşi aluat cu mine. Eu sunt un prototip de antivedetă… Aşa-mi place să mă laud prietenilor. Îmi place să fac piaţa, să merg printre oamenii simpli, să stau de vorbă cu femeia de serviciu şi să-i dau ,,Bună dimineaţa!’’, îmi place să cred că sunt un om simplu şi norocos. Şi-atunci, de câţiva ani buni … prefer femeile simple, sănătoase, vesele, zâmbitoare, vorbăreţe … Alea sunt cele mai frumoase! ” Vedetele ” feminine din România au înţeles greşit cuvântul ‘’vedetă‘’ şi se comportă ca atare, drept pentru care nu mi se mai par frumoase… Sunt prea … construite … prea dichisite, prea aranjate, prea forţate, prea calculate, prea nenaturale …’’, ne-a mai mărturisit artistul.

Legat de cariera lui, Mihai Trăistariu visează la clipa în care va câştiga locul 1 la Eurovizion, de aceea participă în fiecare an la preselecţii: ,,Eurovision-ul e cel mai mare concurs internaţional de muzică de pe PLANETĂ. Iar pentru mine a fost o rampă de lansare internaţională în 2006. Tornero” s-a difuzat la radio în peste 30 de ţări. Am câştigat în primul an 300.000 de euro şi încă mai sosesc bani de afară, tot din difuzările piesei ” Tornero „. Trebuie să fii nebun să arunci Eurovision-ul la gunoi!  Visez clipa când voi câştiga locul I la Eurovision-ul cel mare! Eu am concerte săptămânal. Brand-ul ” Mihai Traistariu ” e demult creat … aşa că pot trăi o viaţă doar cu numele … Mi-am propus, totuşi, ca, pe lângă Eurovision, să scot anual 2-3 piese pentru români… Însă … Eurovision e ca un ţel suprem dacă vrei … ca un vârf al carierei mele …  Locul II de anul asta la Selecţia Naţionala e onorabil … Nici nu-ţi imaginezi cum îmi sună telefonul cu diverse invitaţii…  Deci … orice participare la Eurovision … MERITĂ!’’.

În acest moment, artistul colaborează cu Antena 1 de Constanţa, acolo unde şi locuieşte, dar ar fi foarte fericit dacă ar primi o ofertă din Bucureşti: ,,Colaborez cu Antena 1 de Constanţa şi sunt deja la a 11-a ediţie a emisiunii „Weekend cu MIHAI”. Filmările merg brici, iar invitaţii sunt doar constănţeni, care au realizat ceva până la ora asta. E o emisiune care mă destinde. Aş fi fericit să ştiu că va veni ziua când va suna Bucureşti-ul şi-mi va propune să prezint o emisiune cu vizibilitate pe plan naţional! În principal pentru că eu locuiesc în Constanţa şi mi-e extrem de greu să fiu în Bucureşti cinci zile pe săptămână la repetiţii, filmări etc. Am trei afaceri de care mă ocup şi, dacă le las din mână, risc să le pierd. O şcoală de muzică, un studio de înregistrări etc’’.

Citește și...