DECLARAŢII SUPER-EXCLUSIVE. Tatăl lui Ionuţ Gologan vorbeşte despre coşmarul fiului condamnat la moarte ”Are gânduri de suicid! A ajuns să…”

Publicat: 25/02/2017 | 00:00

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, are gânduri suicidale şi a intrat în greva foamei, a declarat tatăl acestuia în exclusivitate pentru CANCAN.ro. Dumitru Gologan spune că fiul său i-a transmis că a ajuns la capătul puterilor, şi că să se aştepte în orice moment să primească o veste proastă în legătură cu el.

 

Cu lacrimi în ochi, Dumitru Gologan spune că se roagă în fiecare zi pentru fiul său. ”Am vorbit cu el la telefon, era disperat. Mi-a spus că a ajuns la capătul puterilor, nu crede că mai are vreo şansă să scape de pedeapsa cu moartea. A intrat în greva foamei, mi-a spus că bea câte 15 de litri de apă pe zi. Are şi gânduri suicidale, sper să nu facă vreo prostie, mă rog în fiecare zi pentru asta. Dar este un om disperat şi mă tem pentru el”, a declarat Dumitru Gologan. (AFLĂ CE ÎNTÂLNIRE LA NIVEL ÎNALT A AVUT LOC RECENT)
Avocatul Artin Sarchizian, preşedintele Societăţii Române pentru Drepturile Omului, a declarat că şi bunica lui Gologan este la pământ.”Ştiu ce se întâmplă cu Ionuţ, monitorizez atent cazul. Şi bunica lui suferă enorm, ea l-a crescut. Şi bătrânei i-a spus Ionuţ că nu mai rezistă, aceasta plânge încontinuu”, a spus Sarchizian.

Ionuţ i-a spus tatălui său că are gânduri suicidale
Ionuţ i-a spus tatălui său că are gânduri suicidale

În urmă cu doi ani, Ionuţ Gologan a fost arestat pe un aeroport din Malaezia după ce asupra lui s-au găsit droguri. Cazul său a ajuns să fie mediatizat la nivel naţional, şi multe persoane importante din România, printre care şi Gigi Becali, au vrut să îl ajute pe tânăr. Şi MAE s-a implicat în acest caz. Primul care a sărit în ajutor a fost Becali. Latifundiarul din Pipera l-a primit acasa pe tatăl tânarului, căruia i-a oferit 3.000 de euro, meniţi să îl ajute pe Ionuţ, iar exemplul milionarului a fost urmat de alţi oameni.

 

Citește și...