Declaratiile care au bulversat pe toata lumea! Ce spune Sorana, ex-ASIA, dupa ce a fost inselata de sot! „Eu inca…”

Publicat: 23/05/2014 | 21:36
Declaratiile care au bulversat pe toata lumea! Ce spune Sorana, ex-ASIA, dupa ce a fost inselata de sot! „Eu inca…”

Chiar daca a trecut printr-un mariaj esuat si a ajuns sa divorteze dupa numai doi ani de zile din cauza infidelitatii sotului, Sorana ex-ASIA sustine ca inca nu s-a lecuit.

Cantareata a vorbit cu foarte multa detasare despre casnicia de doi ani care tocmai s-a incheiat si sustine ca ar fi dispusa oricand sa o ia de la capat. Chiar daca sotul a inselat-o, Sorana spune ca inca mai crede in casnicie si isi doreste sa isi refaca viata: vrea un alt sot si un copil.

Sorana si sotul

“Daca ar fi sa dau acum timpul inapoi, l-as mai lua o data ca sunt tampita! Cu mintea mea de acum, cu toate suturile in fund pe care mi le-am luat, insa fara sa stiu ca m-a inselat, as trece din nou prin casatorie. Fara sa stiu ca m-a inselat, daca ar fi sa dau timpul inapoi, l-as lua, as trece din nou prin toata tampenia asta! Dacă ar fi sa vina Fat Frumos la mine si sa ma ceara, ii voi spune ‘Da’ pentru ca inca nu m-am invatat minte,eu inca mai cred in casatorie, intotdeauna imi voi dori un sot, o familie si nu altceva. Eu imi doresc un sot si un copil, nu un iubit care sa imi faca un copil!”, a declarat Sorana la Kanal D.

_____

CITESTE SI:

Cosmarul continua pentru sotul adulterin! Parasit de Sorana pentru ca a inselat-o, Paul risca sa ramana acum fara loc de munca

Ce a facut sotul infidel la DOUA SECUNDE dupa ce Sorana a anuntat in direct la TV ca a fost inselata! A intrat pe Facebook si..

______

Cantareata a dezvaluit ca toate aparitiile ei la TV dupa ce s-a aflat ca divorteaza au fost cu stirea sotului. Cei doi s-au separat in conditii civilizate si nu isi poarta pica unul altuia.

Sorana ex ASIA

“Cand am fost luata prin surprindere la TV, mi-a spus sa nu mai mint ca se vede si sa spun odata adevarul. Am convenit ce sa spunem, pentru ca eu ii respect cariera si nu am vrut sa ii fac probleme!”, a mai spus Sorana.

Fostul sot, la un pas sa ramana fara loc de munca

Pentru ca Paul Moga, fostul sot al Soranei, este cadru militar activ, expunearea mediatica de care a avut parte in ultimele zile i-a cam creat probleme la locul de munca.

Sorana ex ASIA

Sefii lui au decis sa dicute cazul intr-o comisie, iar zilele acestea ar putea afla ce sanctiune va primi, aceasta putand fi chiar destituirea.

R.O.