Delia Matache se simte foarte bine in pielea ei: „Eu am forme. Urasc slabanoagele!”

Publicat: 06/09/2011 | 00:00
Delia Matache se simte foarte bine in pielea ei: „Eu am forme. Urasc slabanoagele!”
Cantareata spune ca nu vrea sa slabeasca, pentru ca nu are de ce si, mai mult, declara ca uraste femeile slabe si fara forme.

Dupa ce gurile rele au comentat ca a cam luat in greutate in ultima vreme, Delia Matache le raspunde rautaciosilor. „Nu merg la sala, doar mai alerg prin parc din cand in cand, dar nu pentru ca vreau sa slabesc. Eu am forme, intotdeauna am avut, n-am fost niciodata skiny si chiar urasc slabanoagele!”, spune artista. Totusi, dupa aparitia unui articol in ziar in care se insinua ca s-a cam rotunjit, blondina si-a intrebat fanii de pe Facebook daca ar mai trebui sa dea jos cateva kilograme, iar raspunsul a incantat-o.

„Prietenii si fanii ma incurajeaza, mi-au spus ca sunt foarte bine asa cum sunt acum. Stiti cum se fac pozele, prind o cuta, o postura nefavorabila si te scot grasa”. Totusi, Delia admite ca trebuie sa aiba grija cu alimentatia. „Iubitul meu a deschis un restaurant italienesc in Centrul Vechi, dar o sa trec mai rar pe acolo, ca sa nu depasesc o limita”, a declarat Delia pentru CANCAN.

Citește și...