Delia: “Răspunsul meu e daaaa!” Ce fotografie a postat artista

Publicat: 09/07/2017 | 18:24

În ultimele zile, Delia s-a relaxat la piscină sau pe litoral, însă vacanţa a luat sfârşit. Artista s-a apucat de treabă şi filmează etapa de audiţii a unui show unde concurenţii au ocazia să demonstreze că au talent în muzică.

Pe contul personal de Facebook, Delia a postat o fotografie în care apare la masa juriului. “Răspunsul meu e daaaa!!”, a scris vedeta în dreptul imaginii. Prietenii virtuali ai cântăreţei au reacţionat imediat, iar imaginea a primit numeroase aprecieri.

“Ce frumoasă eşti, Delia!”, “O artistă adevărată”, “Doamne, ce frumoasă eşti” au fost doar câteva dintre comentarii. 

Delia a făcut show de show, sâmbătă seară, la NEVERSEA! Artista şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută nonconformistă, care a magnetizat privirile publicului.

Delia a făcut spectacol de senzaţie pe scena de la NEVERSEA, sâmbătă seara, în faţa a zeci de mii de spectatori.Cântăreaţa a impresionat audienţa cu vocea ei, dar şi cu ţinuta tipică. Pentru aceasta seară, Delia a ales să îmbrace o rochie asimetrică, multicoloră, care pur şi simplu a magnetizat privirile publicului. Pe cele 7 scene ale festivalului Neversea au urcat artişti celebri, precum Jason Derulo, Tiesto, Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim, Years&Years sau Ella Eyre.

 

Citește și...