Denisa de la „Bambi”, primele declaraţii despre iubitul pe care l-a ţinut ascuns: „El e motorul care m-a activat. Totul porneşte de la un sâmbure de adevăr”

Publicat: 12/01/2018 | 15:06

Denisa Tănase, una din solistele trupei "Bambi", a rupt tăcerea după săptămâni bune în care şi-a ţinut ascunsă noua poveste de iubire. Artista şi-a asumat relaţia pe care o are cu afaceristul Mircea Branzei şi a făcut declaraţii surprinzătoare atât despre viaţa privată, cât şi despre carieră.

Citeşte şi: Prin patul iubitului Denisei de la „Bambi” au trecut mai multe vedete de la noi

În cadrul interviului, Denisa Tănase a dezvăluit că lucrează la un proiect împreună cu partenerul ei de viaţă, Mircea Branzei. Mai mult, tânăra artistă a mărturisit că a scris versurile unei noi melodii la care muză a fost chiar sora ei: Raluca Tănase. Iar despre povestea de dragoste pe care o trăieşte în prezent, ea a preferat să nu divulge prea multe.

„Viaţa privată am învăţat să o ţin pentru mine. Am fost împreună, într-adevăr în Dubai. El e motorul care m-a activat pentru acest nou proiect despre care sper să vă pot povesti în curând. Eu am scris o nouă piesă, dar m-a inspirat viaţa Ralucăi. Totul porneşte de la un sâmbure de adevăr, dar până nu simt că e momentul să divulg mai multe despre viaţa mea personală nu o să o fac. Vreau să fiu în echilibru cu mine” a declarat Denisa Tănase în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Denisa de la „Bambi” şi iubitul ei formează un cuplu dinainte de Crăciun. Mircea Branzei este un tânăr afacerist. El are mai multe centre de înfrumuseţare şi săli de sport moderne în Capitală.

Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, formaţia celor două surori a lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, care a devenit hit. De atunci, cele doua surori s-au reinventat şi au încercat să nu părăsească topurile muzicale.

Citește și...