Denisa Nechifor, într-un filmuleţ aproape erotic. De asta a curtat-o ”prinţul mezelurilor” Radu Timiş Jr.

Publicat: 12/03/2016 | 18:20
Denisa Nechifor, într-un filmuleţ aproape erotic. De asta a curtat-o ”prinţul mezelurilor” Radu Timiş Jr.

Când vine vorba de femei, Radu Timiş Jr. le alege pe sprânceană, aşa cum s-a întâmplat şi cu Denisa Nechifor, pe care a vrăjit-o după câteva întâlniri. CANCAN.ro a intrat în posesia unui filmuleţ cu blonda. Acum ştim de ce a vrut-o cu atâta disperare.

Dragostea asta, bat-o vina, n-are limite, iar când i se pune pata unui bărbat, nimic nu-i mai stă în cale. Mai ales când e vorba de un ”prinţ”, şi nu, nu ne referim la Cristea, ci la Radu Timiş Jr. , care în urmă cu câteva săptămâni încerca să o impresioneze pe Denisa Nechifor. Atunci, nu prea înţelegeam noi ce era cu atâta disperare. Adică să umbli după o femeie cu atâta suflet e ceva, dar acum ştim şi noi de ce. Pe adresa redacţiei pont@cancan.ro a fost trimis de către cititorii celui mai citit site din România un filmuleţ în care Denisa Nechifor apare îmbrăcată într-un costum de baie. Femeie suplă, picioare lungi şi posteriorul… auci, aici e lovitura. Păi e bombă, iar asta credem că l-a făcut pe nestatornicul ”prinţ al mezelurilor” să o curteze în tot acest timp.

Se vede clar că Denisa Nechifor merge la sală. Are un corp de milioane
Se vede clar că Denisa Nechifor merge la sală. Are un corp de milioane

În acest clip, blonda apare exact cu … dosul la cameră, iar imaginea este una pe care nici Radu Tudor Jr. nu trebuie să o rateze, dar nici Cristea, că din câte am înţeles, mai nou, şi el ar umbla după fusta Denisei. Hai mai bine să vă lăsăm să-l vizionaţi. Nu vrem să vă stricăm plăcerea:)

Citeşte şi:

Prinţul mezelurilor Radu Timiş Jr. aspiră la Denisa Nechifor! Sunt în tatonări de ceva vreme

Denisa Nechifor s-a impacat cu „printul” Cristea. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze apropiate intr-un club din Capitala

Larisa Ciută

Citește și...