Denise Rifai revine pe micul ecran. Jurnalista va prezenta o emisiune la Kanal D

Publicat: 15/07/2020 | 21:42
Denise Rifai revine pe micul ecran. Jurnalista va prezenta o emisiune la Kanal D

Denise Rifai revine pe micul ecran. După ce a moderat emisiuni despre politică la Realitatea Plus, știrista se mută acum la un post concurent, Kanal D.

Denise Rifai este recunoscută în presă pentru stilul dur pe care îl afișează în direct la adresa diverșilor invitați politici, cu întrebări incomode și acide. Ea a renunțat la emisiunea de la Realitatea Plus, pentru că, din spusele ei, nu se regăsea deloc în noul format prezentat. De asemenea, spune că noul proiect va fi unic pe piața din România.

Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piață media din România. În momentul acesta, nu va pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să va spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai’, a declarat jurnalista, potrivit kanald.ro.

CITEȘTE ȘI: Florin Dumitrescu, despărțit de familie timp de două luni, din cauza coronavirusului! „Mai am un ultim test de făcut și îmi reiau viața de familie”

Denise Rifai și-a dat demisia de la postul Realitatea Plus în luna martie și și-a motivate categoric decizia.

„Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si realizator al emisiunii Legile Puterii. Și așa o sa rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care, cu siguranță, l-ati remarcat și dvs’, a fost o parte din mesajul vedetei.