Florin Dumitrescu, despărțit de familie timp de două luni, din cauza coronavirusului! „Mai am un ultim test de făcut și îmi reiau viața de familie”

Autor:
Publicat: 15/07/2020 | 19:12

De aproape două luni de zile Chef Florin Dumitrescu este departe de familie, din cauza epidemiei de coronavirus. Celebrul bucătar a fost nevoit să mențină distanța față de soție și cele două fetițe ale sale.

În data de 19 mai au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Iar pentru că totul s-a întâmplat în plină pandemie, Florin Dumitrescu nu a vrut să riște nimic, așa că și-a luat măsuri speciale de precauție. (CITEȘTE ȘI: CHEF FLORIN DUMITRESCU ȘI CRISTINA, SOȚIA SA, PENTRU PRIMA OARĂ PROTAGONIȘTI AI UNUI SERIAL ONLINE FILMAT CHIAR LA EI ACASĂ)

Pentru că s-a aflat aproape constant pe platourile de filmare, expus riscului de contaminare, celabrul Chef a fost nevoit să se țină la distanță de familia lui, pentru a o proteja. Pe rețelele de socializare, Florin Dumitrescu a vorbit despre cât de grea a fost această perioadă pentru el și despre cu câtă nerăbdare așteaptă se întoarcă în sânul familiei. .

„Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ”, a spus Florin Dumitrescu.

„Mai am un ultim test de făcut”

Din fericire pentru Florin Dumitrescu filmările noului sezon sunt aproape de final, iar în curând acesta o să se poată întoarce la familia sa. Mai are un sigur test de făcut, iar dacă rezultatul o să fie favorabil, chef-ul se poate întoarce acasă, fără nicio grijă. (VEZI ȘI: FLORIN DUMITRESCU, DESPRE CONFLICTELE DE LA CHEFI LA CUȚITE: ”SUNT DIN SUFLET ȘI SUNT PE BUNE”)

„Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate trei, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe. A fost foarte greu astea două luni fără voi”, a mai spus Florin Dumitrescu.