Deputatul Mircea Lubanovici are “vecini” cu sange albastru in America. Afla despre ce este vorba

Publicat: 29/11/2013 | 00:52

Deputatul Mircea Lubanovici este "vecin" cu Printesa Irina, una dintre fiicele Regelui Mihai, politicianul fiind proprietarul unui spatiu comercial in Oregon, stat in care locuieste si fata Majestatii Sale si in care organiza luptele de cocosi.

 

Conform declaratiei de avere, postata pe site-ul Camerei Deputatilor, Lubanovici are o casa in Vancouver, un apartament in Suceava, dar si un spatiu comercial de 1000 metri patrati in Portland, Oregon.
Politicianul este fanul autoturismelor de lux  si are trei masini de teren, precum si o barca cu motor. In bijuterii, Mircea Lubanovici nu a investit la fel de mult, ci doar… 13.000 de dolari.
Deputatul a mai declarat si active financiare in valoare de 122.000 de dolari, dar si o datorie, mai exact o linie de credit fara termen, care se ridica la 171.000 de dolari.
Lubanovici castiga anual ca deputat peste 64.000 de lei, in schimb sotia sa il surclaseaza la capitolul venituri. Ca presedinte al unei firme de textile, Monica Lubanovici castiga anual 329.000 de dolari.

 

Fiica a castigat “Miss Seattle”

Delia Lubanovici a castigat titlul de Miss Seattle anul acesta

Pe langa cariera, politicianul se poate mandri si cu copii sai, cinci la numar. Una dintre fiicele sale, Delia Lubanovici, a fost aleasa in urma cu ceva vreme Miss Seattle, stat in care a absolvit si facultatea.
Politicianul, care s-a nascut pe 20 iulie 1958 la Suceava, a emigrat in SUA in 1985 impreuna cu sotia sa. La plecarea din tara ei au fost obligati sa renunte la cetatenia romana, dar in 1993 au redobandit-o.

 

“Vecini” cu sange albastru

Printesa Irina si sotul ei
Printesa Irina si sotul ei

Nu doar copiii deputatului sunt celebri, ci si “vecinii” lui cu sange albastru! Si asta pentru ca Lubanovici are un spatiu comercial in  acelasi stat in care locuieste printesa Irina, una dintre fiicele Regelui Mihai, implicata recent intr-un scandal monstru!
Mai exact, fiica Regelui Mihai a fost acuzata de autoritatile americane ca organiza lupte ilegale de cocosi.(Sursa foto cdep.ro, facebook.com)

 

A.S.
 

Citește și...