Desi ii jura in continuare credinta lui Mihai Albu, ea l-a inselat constant si noi avem dovada clara!

Publicat: 25/01/2014 | 00:16

Minciuna din viata creatorului de incaltaminte Mihai Albu a iesit la iveala! Fosta lui sotie, cu care designerul spera intr-o impacare, si-a facut cuib in patul unui milionar, iar CANCAN.RO a obtinut si proba clara.

Asa cum am dezvaluit in premiera, stapana gainii Loulou a reaprins o relatie mai veche pe care o avea cu un afacerist machedon. Barbatul are mai multe afaceri importante si este proprietarul unei colectii impresionate de masini de lux.

 Reporterii nostri au publicat deja cum s-a infiripat idila dintre machedon si ex-sotia creatorului de incaltaminte si faptul ca acesta din urma ar fi fost dus de nas de femeia cu care are o fetita, Mikaela (4 ani).

Sotii Albu au trait in ultimul an intr-o mare minciuna
Sotii Albu au trait in ultimul an intr-o mare minciuna

Practic, in timp ce Mihai spera sa-si salveze casnicia, motiv pentru care a insistat sa petreaca si ultimul Craciun impreuna fosta lui nevasta, doamna Loulou n-a mai tinut cont de nimic si a intrat cu tot sufletul in relatia cu milionarul.

Imediat dupa ce reporterii nostri au divulgat cine este noul barbat din viata ei, ex-partenera lui Mihai Albu a incercat in van sa se disculpe pe pagina ei de Facebook. In timp ce doamna “Loulou” isi mascheaza noua idila, fostul ei sot a postat pe contul personal un comentariu care vorbeste de la sine: “A cazut Cerul pe mine!

Doamna
Doamna „Loulou” a motivat public divortul de Mihai prin faptul ca nu s-ar mai intelege cu acesta, evitand sa spuna adevarul

In plus, contactat de CANCAN.RO, Mihai Albu ne-a declarat in exclusivitate cu mare diplomatie: “Mama copilului meu este foarte frumoasa, foarte inteligenta si foarte afectuoasa. Eu nu am trait in minciuna, eu am trait cu adevarat. Fiecare e liber sa aleaga calea cea dreapta”.

Cu toate ca “doamna cu gaina” nu recunoaste noua ei relatie, lucrurile sunt evidente. Joi seara, dupa inchiderea unei emisiuni tabloid la care a fost invitata sa participe, ex-sotia lui Mihai Albu a cerut echipei emisiunii TV sa o duca cu masina de la sediul televiziunii (din zona Romexpo) pana pe Fabrica de Glucoza, la un complex rezidential unde noi am aflat ca locuieste sora “divei”, Karine Vochita.

Acolo, fosta doamna Albu a intrat in scara unuia dintre blocurile din cadrul complexului si, fiind intampinata de portar, a dat mai multe telefoane.Din informatiile noastre, ea luase legatura cu afaceristul  care o astepta cu masina lui in parcarea subterana. Ca sa scape de paparazzi, doamna “Loulou” a coborat la etajul trei al parcarii, a urcat in masina iubitului ei si, fara sa atraga atentia reporterilor nostri, a plecat spre casa acestuia.

Numai ca surpriza celor doi a fost ca vineri dimineata, cand fosta nevasta a lui Mihai Albu a parasita locatia unde innoptase impreuna cu milionarul, paparazzii au filmat momentul.

Imbracata la fel ca si in seara dinainte, ex-doamna Albu a fost condusa de afacerist pana la ea acasa, in zona Vatra Luminoasa. Cand au observat ca ziaristii sunt pe urmele lor, cei doi au incercat sa para ca au o relatie fara implicare sentimentala, asa ca inainte ca ea sa coboare din masina s-a ferit sa-l sarute pe afacerist.

 

Adrian Nicolae

 

Citește și...