Deşi presa vuia că ex-patronul OTV a fost executat de ANAF şi bănci… Avem filmări exclusive cu super prosperul Dan Diaconescu. ”Domnul Dan” conduce zilnic un Mercedes ţiplă de 100.000 €!

Publicat: 19/12/2017 | 00:00

Închisoarea nu l-a schimbat deloc pe Dan Diaconescu. A rămas acelaşi personaj care ştie să-şi trăiască viaţa, iubitor de lux, chiar şi după ce a ieşit de după gratii. În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă, DD a dat o petrecere faraonică de ziua lui, iar apoi şi-a făcut pe plac, înlocuindu-şi maşinile de lux sechestrate de ANAF cu o limuzină ”ţiplă” de aproximativ 100.000 de euro! (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV. Am aflat ce a făcut celebrul prezentator TV în primele 24 de ore de libertate. Dan Diaconescu s-a ”baricadat” în casă şi…)

Acum trei săptămâni, Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat după ce a executat aproape doi ani şi opt luni din pedeapsa de cinci ani şi şase luni de închisoare primită pentru şantaj. DD a părăsit Penitenciarul Rahova aproape la fel ca atunci când a intrat, nelăsând impresia că viaţa grea de acolo şi-ar fi pus amprenta asupra lui.

Pe 9 decembrie şi-a sărbătorit ziua de naştere şi proaspăta eliberare printr-o petrecere faraonică într-un local din Herăstrău, avându-i alături pe Florin Călinescu, Serghei Mizil şi alţi invitaţi unul şi unul!

(CITEŞTE ŞI: Dan Diaconescu a lansat prăjitura care îi poartă numele! Cum arată şi cât costă o porţie)

Dan Diaconescu a dat o petrecere fabuloasă de ziua lui
Dan Diaconescu a dat o petrecere fabuloasă de ziua lui

Asta însă nu e tot, pentru că îndrăgitul jurnalist a demonstrat că şi-a învins chiar şi problemele financiare. ANAF-ul, băncile şi alte instituţii l-au executat silit cât timp a fost la închisoare, încercând să-i scoată la vânzare până şi vila în care locuieşte cu iubita lui şi fiica lor. Aşa a rămas Dan Diaconescu fără limuzinele sale de de lux, Bentley Continental şi Rolls Royce Phantom. DD nu pare să le ducă, însă, dorul, pentru că site-ul numărul 1 din România, CANCAN.ro, l-a filmat la volanul noii sale achiziţii! (NU RATA, AICI: Am intrat în posesia documentelor. A păţit-o mai rău decât Dan Diaconescu! Banca i-a luat vila + o pensiune unui celebru prezentator TV)

DD îşi manevrează cu maximă atenţie noul bolid

Iată că jurnalistul are gusturi rafinate, pentru că şi-a ales un Mercedes S 350 4Matic nou-nouţ, care valorează aproximativ 100.000 de euro şi pe care îl manevrează cu mare grijă în spaţiile înguste. Jurnalistul şi-a condus iubita pentru rezolvarea unor treburi administrative în zona Dorobanţi, ”recuperând-o” apoi din apropierea unei bănci. Diaconescu s-a întâlnit apoi cu un cunoscut şi a schimbat câteva vorbe cu acesta prin geamul portierei iar după aceea s-a îndreptat spre casă. Este momentul în care Dan Diaconescu şi-a parcat limuzina cu maximă atenţie pe străduţa îngustă, aşa cum se observă lesne, de altfel, în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (VEZI ŞI: Gigi Becali avertizează: ”Diaconescu s-ar putea să se răzbune!” Ce spune de mama lui)

(I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...