Designerul Nicoleta Guta recunoaste ca l-a copiat pe Armani: Am mai furat ceva de la el sa vada lumea ca se lucreaza bine la mine

Publicat: 05/12/2012 | 22:41
Designerul Nicoleta Guta recunoaste ca l-a copiat pe Armani: Am mai furat ceva de la el sa vada lumea ca se lucreaza bine la mine

Fata celebrului manelist Nicolae Guta a povestit la CANCAN TV cum a pornit ideea ei de a desena si crea rochii. Aceasta a admis ca a mai luat cate o idee, doua de la celebrii designeri atunci cand a avut nevoie de inspiratie.

Nicoleta si-a adus aminte la CANCAN TV, emisiune difuzata de luni pana joi de la ora 22.00 la ACASA TV, ca totul a pornit de la problema ei cu rochiile pe care trebuia sa le imbrace pe la evenimente. Satula de cautari, si-a deschis un atelier propriu pentru a nu mai umbla prin magazine in cautarea rochiei perfecte.

Cat despre acuzatiile pe care oamenii i le-au adus in legatura cu furtul de modele de la designeri cu renume, Nicoleta a fost sincera si a recunoscut anumite detalii. „Am mai furat ceva de la Armani. Strategia mea era sa faca o rochie de la un designer asa de renumit sa vada lumea ca se lucreaza bine in atelierul meu.”

a

Nicoletei nu-i place sa dea preturi pe lucrarile ei vestimentare. „Nu pot sa dau preturi. Le dau cadou. Tata a zis pretul ala de m-a sunat toata lumea sa le fac mai ieftine. Pretul este negociabil. Rochia cu trandafiri rosii e 10 milioane, dar o las si la 3 milioane”, a negociat Nicoleta.

Alex Mazilu

Citește și...