Desiree Malonga s-a maritat intr-un timp record, de teama sa nu se razgandeasca mirele! Nu au stiut nici prietenele de relatia ei!

Publicat: 27/11/2012 | 23:00

 

 

 

De doua saptamani Desiree este oficial doamna Maftei, casatorindu-se „fulger” cu un barbat pe care il stia doar de cateva luni. Mulatra a tinut secreta relatia si a grabit lucrurile tocmai pentru a fi sigura ca ajunge in fata ofiterului de stare civila.

Desiree Malonga nu a prea avut noroc in dragoste, asa ca, dupa o relatie pasagera, a ramas insarcinata si a fost nevoita sa-si creasca singura fetita, deoarece tatal micutei a vrut cu greu sa o recunoasca.

Desi are o fetita, dintr-o relatie anterioara, acest lucru nu a fost un impediment ca Florin Maftei sa o duca in fata ofiterului de stare civila
Desi are o fetita, dintr-o relatie anterioara, acest lucru nu a fost un impediment ca Florin Maftei sa o duca in fata ofiterului de stare civila

Surse apropiate mulatrei sustin ca, imediat dupa nasterea lui Iris, pe care o iubeste ca pe „ochii din cap”, Desiree ar fi intrat oarecum in depresie si credea ca nu-si va gasi sufletul pereche, destinul ei fiind acela de a nu se casatori niciodata. De aceea, ori de cate ori cunostea un barbat, mulatra spera si incerca sa grabeasca lucrurile, pentru a ajunge cat mai repede de la statutul de „mama-singura” la cel de femeie casatorita. Din nefericire, acest lucru nu s-a intamplat, decat la aproape trei ani de la nasterea fetitei sale.

desiree

De aceea atunci cand l-a cunoscut pe Florin Maftei, barbatul cu care este asociata la studioul foto pe care il detine, Desiree nu numai ca a ferit relatia chiar si de prietenele apropiate, dar a tinut secreta si data cununiei. La doar cateva luni, fostul manechin ar fi reusit sa-l convinga pe noul iubit sa o ceara de nevasta si, mai mult, sa o accepte in viata lui cu tot cu Iris, fiica de aproape trei ani.

Aproape trei ani, Desiree a fost mama singura, avand grija de fiica ei, Iris
Aproape trei ani, Desiree a fost mama singura, avand grija de fiica ei, Iris

Asa se explica cum la cununia civila care a avut loc in urma cu doua saptamani, au fost prezente doar cateva persoane si rudele apropiate. Chiar daca gurile rele sustin ca Desiree a grabit lucrurile de teama sa nu-l piarda pe Florin, mulatra sustine ca si-a gasit sufletul pereche si ca il iubeste enorm pe barbatul care i-a pus verigheta pe deget.

Simona Odorhean

Citește și...