Despartiti, dar impreuna! La sfarsitul lunii, Gabi Cristea si Marcel Toader vor fi nasi de botez pentru fetita Dianei Bisinicu!

Publicat: 17/05/2013 | 09:21
Despartiti, dar impreuna! La sfarsitul lunii, Gabi Cristea si Marcel Toader vor fi nasi de botez pentru fetita Dianei Bisinicu!

Chiar daca au semnat actele de divort in urma cu cateva zile, Gabi Cristea si Marcel Toader vor fi nasi de botez pentru fetita cantaretei Diana Bisinicu, pe 31 mai.

Pe 31 mai Riana, fetita Diana Bisinicu, va fi cel mai rasfatat copil, atat de catre parintii ei, cat si de nasi, Gabi Cristea si Marcel Toader.

Cele mai frumoase idei au fost puse in practica pentru marea petrecere. Invitatii vor fi intampinati cu un cocktail special creat pentru acest eveniment, ce va avea ca ingredient de baza capsunile si va purta numele micutei.

Gabi Cristea si Marcel Toader

Meniul pregatit va contine mancaruri fine cu specific mediteranean precum caviar, somon fume, creveti, icre rosii. Proaspat divortati, Gabriela Cristea si Marcel Toader vor face pace o zi si abstractie de tot scandalul care s-a creat in jurul lor in urma despartirii. Pe 31 mai, cei doi vor fi nasi de botez si isi vor respecta promisiunea fata de finii lor.

Diana si sotul ei Catalin Andries se pregatesc pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viata lor – botezul fetitei lor, Riana. Perfectionista din fire, dupa mai multe cautari pentru stabilirea locatiei, artista s-a decis asupra unui centru de evenimente din zona Pipera.

Ionut Chiperi

Citește și...