Destinul tragic al politistului bagat in coma de un interlop! Codrut a fost abandonat de toti prietenii si de colegi!

Publicat: 27/04/2014 | 19:50

Dupa aproape patru ani de cand parintii lui Codrut Oprea se roaga la capataiul lui pentru o minune care sa-l scoata din starea vegetativa, toti apropiatii l-au abandonat fara sa le pese ca este pe punctul de a ramane si fara bani de tratament!

O tara intreaga l-a compatimit pe Codrut Oprea, in urma cu aproape patru ani, dupa ce a fost mutilat de un interlop care i-a dat cu o sticla in cap. Politistul a intrat in coma, si-a pierdut toate simturile si a ramas intr-o stare vegetativa din care niciun medic nu-l mai poate scoate.

Codrut oprea
Codrut oprea

Au ramas doar rugaciunile parintilor, cei care nu si-au pierdut speranta nici acum si se roaga ca fiul sa-si revina. Iar daca la inceput au avut sprijin din partea prietenilor lui Codrut si a colegilor, acum nimeni nu-i mai calca pragul casei politistului grav bolnav.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop
Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop


“Toti prietenii l-au uitat, ca sa nu mai vorbesc de colegi, care probabil nici nu stiu daca el mai traieste sau nu. Singurul om care mai da cate un telefon este fostul lui sef. Nu voiam niciun ajutor de la ei, decat sa ne sprijine moral si sa se roage pentru el”
, a declarat tatal lui Codrut.

Nu mai au bani de medicamente

O alta mare problema pe care politistul o are in acest moment este conditionarea medicamentelor din cauza lipsei de bani. Si asta pentru ca in acest moment singura sursa de venit o reprezinta salariul tatalui sau, pentru ca mama lui este nevoita sa stea numai acasa si sa-l ingrijeasca.

Politistul Codrut Oprea a fost bagat in coma de un interlop

Inclsuiv cea mai apropiata persoana de sufletul politistului, fratele lui, care este tot politist, a ajuns in imposibilitatea de a-l mai ajuta, pentru ca, spune familia, si el este dator la banci, drept pentru care este pe punctul de a renunta la aceasta meserie pentru a pleca in strainatate ca sa castige mai multi bani.

Citeste si Tatal politistului Codrut Oprea, bagat in coma de un interlop, vrea sa se angajeze la SMURD pentru a salva alte vieti!

Blestem incredibil in familia politistului mutilat de interlopi: de suparare, mama lui Codrut Oprea s-a imbolnavit grav

De la agonie, la extaz, in familia politistului bagat in coma de un interlop! Fratele lui Codrut Oprea a fost avansat ca ofiter!

(Maria Apostol)
 

Citește și...