Detalii cutremurătoare despre sfârşitul temutului interlop Nikos. Şi-a presimţit moartea! ”S-a stins la 3 dimineaţa în braţele iubitei după ce…”

Publicat: 23/11/2017 | 00:00

Vestea morţii celebrului interlop Nikos Chatzakis a căzut ca un trăsnet pentru familie şi prieteni! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri cu Nikos şi cum şi-a găsit sfârşitul în numai câteva ore. Familia şi-a pus avocaţii la treabă şi este hotărâtă să afle de ce bărbatul nu a ajuns la spital, deşi se afla în stare gravă de ore bune şi fusese deja consultat de medicii de pe o ambulanţă chemată la domiciliu. (CITEŞTE ŞI: ULTIMA ORĂ! Clanurile din Bucureşti sunt în doliu! A murit celebrul lider interlop Nikos)

Avea 42 de ani şi era un munte de om, aşa că nimeni nu s-ar fi gândit la asta! Celebrul interlop Nikos Chatzakis a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui stop cardiac. Anunţul morţii lui Nikos a fost făcut chiar de fiul lui, Dany, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce s-a întâmplat cu celebrul interlop cu câteva ore înainte să-şi dea ultima suflare, în braţele iubitei. (VEZI AICI: Durere fără margini în familia lui Mircea Nebunu. Temutul interlop şi-a condus tatăl pe ultimul drum)

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 03:00, ambulanţa ajungea la locuinţa iubitei afaceristului, iar medicii încercau din răsputeri să-i salveze viaţa, fără succes însă.

Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aceasta nu era, însă, prima încercare a medicilor de a-i salva viaţa. Cu câteva ore înainte, Nikos solicitase pentru prima dată ajutorul ambulanţei. Bărbatul se afla în locuinţa lui, din Sectorul 6 al Capitalei şi a avut o primă criză, aşa că a sunat la 112. Medicii au ajuns la domiciliul celebrului interlop şi i-au recomandat să meargă la spital pentru a fi internat şi a i se acorda ajutorul necesar. Bărbatul ar fi refuzat însă, iar medicii au plecat.

După ce a rămas singur în casă, Nikos s-a hotărât să plece spre locuinţa concubinei sale, în Sectorul 1. Apartamentul femeii se află la etajul superior al clădirii în care îşi desfăşoară activitatea şi firma de pază a lui Nikos, Life Guard Security. Presimţindu-şi parcă sfârşitul, Nikos a dorit să o vadă pentru ultima dată. Bărbatul nici nu a apucat să intre bine în casa iubitei sale, că s-a prăbuşit la pământ, chiar pe hol. Atunci, femeia a sunat la 112 şi a chemat din nou ambulanţa. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, deşi au încercat să-l resusciteze.

”Nikos suferea de diabet. Afecţiunea cardiacă i-ar fi fost provocată de anumite substanţe pe care acesta le lua pentru tonifierea musculaturii la sală”, au dezvăluit surse din apropierea lui Nikos pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: MIRCEA NEBUNU este în doliu! Tatăl său a murit)

Familia crede că Nikos a murit cu zile

Familia nu se poate resemna cu gândul că s-a făcut totul pentru salvarea lui Nikos Chatzakis, aşa că a pus la treabă avocaţii pentru a afla cu exactitate motivul pentru care celebrul interlop nu a ajuns la spital în ciuda faptului că se afla în stare extrem de gravă. (NU RATA, AICI: DANIEL CHIRAŞ este condus pe ultimul drum! Imagini LIVE de la înmormântarea „locotenentului” lui NUŢU CĂMĂTARU)

Anchetă în cazul morţii lui Nikos Chatzakis

Serviciul de Omoruri s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în cazul morţii lui Nikos Chatzakis, în vârstă de 42 de ani. A fost anunţată şi Ambasada Greciei în România de moartea acestuia, deoarece Nikos era cetăţean grec. Trupul neînsufleţit al celebrului interlop a fost dus la IML pentru necropsie. (CITEŞTE ŞI: Inima interlopului cedează! Ultima oră: Costel Corduneanu, luat din nou cu salvarea. Cum i-a şocat pe medici)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO