Detalii INCREDIBILE de la protestele impotriva lui Ponta! Filmari SCANDALOASE cu primarul Timisoarei, alaturi de protestatari

Publicat: 09/11/2014 | 13:02

Sambata noapte, linistea Timisoarei a fost "sparta" de vocile celor care au scandat impotriva lui Victor Ponta. In spatele acestui “protest spontan” se ascunde, insa, o mobilizare politica fara precedent! Amanunte incredibile ies la iveala.

Week-end-ul acesta, marile orase din tara au fost agitate de proteste, mai multe persoane strigand lozinci impotriva lui guvernului. Daca la prima vedere totul parea doar o adunare spontana, ulterior s-a dovedit ca lucrurile nu au stat nici pe departe asa. In spatele protestatarilor nemultumiti s-au aflat cateva persoane al caror singur scop pare ca a fost sa agite spiritele. Socant este faptul ca toti cei care au coordonat protestele sunt “oamenii lui Iohannis”.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a petrecut minute bune de vorba cu liderii protestatarilor din Piata Operei
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a petrecut minute bune de vorba cu liderii protestatarilor din Piata Operei

La scurt timp dupa ce Piata Operei din Timisoara s-a linistit, iar mare parte dintre protestatari au plecat inspre casele lor, paparazzii CANCAN.ro au filmat cateva imagini care rescriu intregul film al evenimentelor de aseara. La o terasa din marginea Pietei, mai multe persoane stateau la masa, savurand cate un suc, o apa, o cafea. Langa ei, in picioare, doi barbati se agitau si gesticulau amplu.

Beniamin Lup, sustinatorul lui Iohannis, a fost organizatorul protestului
Beniamin Lup, sustinatorul lui Iohannis, a fost organizatorul protestului

CITESTE SI

Nu se minte-n toata tara, cat se minte-n Timisoara! Liderii protestatarilor, filmati in “cinste” cu primarul lui Iohannis!

Al doilea oras din Romania care va avea metrou! Vezi ce primar din Romania planuieste sa faca tren subteran in urbea lui

Cei doi erau nimeni altii decat Nicolae Robu, primarul Timisoarei si Beniamin Lup, cel care aseara a coordonat toata agitatia din Piata Operei. Primul este membru ACL, iar cel de-al doilea are puternice legaturi cu Dorin Cioaba, fiind chiar consilierul regelui tiganilor. Imaginile in care apar impreuna spun foarte clar un singur lucru: in mainile lor au fost “sforile” acestor manifestari.

Robu le-a multumit protestatarilor pentru cum au decurs lucrurile
Robu le-a multumit protestatarilor pentru cum au decurs lucrurile

Zambind si gesticuland amplu, descriptiv si laudativ deopotriva, primarul Timisoarei a tinut sa ii felicite pe cei prezenti la masa pentru prestatia lor, dar si pentru “reusita” protestului la care au luat parte. “N-am avut ezitari, s-a aclamat si a iesit foarte bine”, a spus Robu, aratand inspre Piata care in urma cu putin timp se cutremurase sub strigatele multimii, multime ce s-a vrut a fi apolitica, prezenta la un protest presupus spontan.

Vorbele primarului spun totul despre
Vorbele primarului spun totul despre „protestele spontane”: „N-am avut ezitari, s-a aclamat si a iesit foarte bine”

Platiti sa huiduie

Am aflat si motivul pentru care multi dintre cei prezenti erau atat de “patimasi” in multime. Unul dintre protestari a recunoscut unui paparazzo Cancan.ro ca atat el, cat si alti oameni din gramada, au fost platiti ca sa strige lozinci. “Am luat si eu ceva acolo, doar nu veneam degeaba pana aici. Am fost cu galeria de la meci. Ne-a dat ceva banuti”, a marturisit barbatul, care a mai recunoscut ca a incasat 50 de lei pentru prezenta la protestul “spontan”.

A.D.

 

 

Citește și...