Detalii incredibile despre „socrul” penal al lui Cristian Boureanu! Ce manevra a putut face primarul ca sa adune zestre fetei

Publicat: 23/07/2014 | 19:18
Detalii incredibile despre „socrul” penal al lui Cristian Boureanu! Ce manevra a putut face primarul ca sa adune zestre fetei

Blonda care i-a cazut cu tronc lui Cristian Boureanu provine dintr-o familie care a avut probleme cu justitia, dupa ce tatal ei a incercat sa se imbogateasca peste noapte.

Cristian Boureanu a avut o viata foarte agitata in ultima perioada, dupa ce a anuntat divortul de sotia lui, Valentina Pelinel. A tatonat terenul cu alte domnisoare, dar intr-un final si-a gasit linistea alaturi de o blonda care vrea sa faca cariera in lumea artistica. Putini stiu insa ca Sandra Naftanaila, caci despre ea este vorba, este fiica unui primar din Arges, mai exact al comunei Albestii de Muscel.

Ion Naftanaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare
Ion Naftanaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Blonda este singura „comoara” a familiei, dar tatal ei, Ion Naftanaila a incercat tot posibilul sa-i ofere o viata de printesa, cu tot ce-si doreste, chiar daca pentru asta a inseamnat sa incalce legea.

Sandra isi doreste o relatie serioasa cu Boureanu

In urma cu trei luni, primarul a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru acte de coruptie. Asta dupa ce procurorii antircoruptie l-au acuzat ca ar fi folosit ilegal o parte din fondurile Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. El a asolicitat APIA, prin Consiliul Local plata pentru o suprafata de 847, 54 hectare de teren.

A facut disparuti 86.000 de lei

Intrucat, legal, Consiliul nu putea beneficia de subventii APIA, el a solicitat concesionarea suprafetei cerute pe o perioada de un an, cu posibilitati de prelungire. Din rechizitoriu reiese ca, in perioada 2008-2009, peste 86.000 de lei primiti ca subventie au ajuns in conturile Asociatiei Judetene de Fotbal Arges si ale Primariei Albestii de Muscel.

Ion Naftanaila este primar intr-o comuna argeseana

Astfel, daca Boureanu nici el nu sta roz la capitolul finante, avand mai multe procese de executari silita care il strang cu usa, nici primarul Naftanaila nu prea are cu ce sa se laude, decat cu un cazier. Pentru ca la capitolul avere, daca ne luam dupa declaratia de avere, singurele bunuri le reprezinta bijuteriile evaluate la 5.000 de euro.

Cristian Boureanu si Sandra petrec foarte mult timp impreuna

Veniturile familiei Naftanaila le reprezinta indemnizatia de primar de 21.550 de lei, si salariul sotiei, de bibiliotecara, care incaseaza salariul minim pe economie.

Cristian Boureanu si Sandra petrec foarte mult timp impreuna

Desi la prima vedere nu are o situatie financiara foarte buna, pe Boureanu nu pare sa-l intereseze, iar Sandra pare ca se simta din ce in ce mai bine langa el.

Citeste si Blonda, sexy, platinata, ea e cea mai dulce fata! Am aflat cine este pustoaica cu care Boureanu a inlocuit-o pe Valentina Pelinel

Nu e blonda Pelinel, dar i-o blonda trasa prin inel! Ce “alianta a burlacilor” a facut Boureanu!

(M.A.)
 

Citește și...