Detalii naucitoare in cazul Nastase – A fost incatusat dupa ce s-a impuscat! Politistii erau bucurosi ca nu i-a muscat!

Publicat: 25/06/2012 | 00:00
Declaratiile celor prezenti in imobilul de pe strada Zambaccian sunt de-a dreptul naucitoare in ceea ce priveste dezvaluirile facute, sustin jurnalistii Ziuanews.

Sotia si fiul lui Adrian Nastase le-au spus politistilor ce s-a intamplat in seara de miercuri spre joi, atunci cand fostul premier a vrut sa se sinucida. Cei de la Ziuanews sustin ca au intrat in posesia declaratiilor scrise ale celor doi in care se gasesc lucruri de-a dreptul bulversante.

„Dupa ce s-a impuscat, politistii i-au pus catuse sotului meu, l-au intins pe podea fara sa-i acorde prim ajutor, situatie care a durat pana la sosirea echipajului medical”, ar fi scris Dana Nastase in declaratie.

Fiul cel mare al fostului premier ar fi dezvaluit ca politistii faceau glume pe seama tatalui sau. „Un alt politist a intrat in camera odata cu echipajul medical si i-a spus colegului sau. ‘Bine ca nu te-a muscat’!”, a precizat Andrei Nastase.

Pe de alta parte, surse din cadrul Parchetului au declarat pentru CANCAN ca nici Dana si nici Andrei Nastase nu au fost audiati in acest caz.

Citește și...