Detaliul rusinos prin care Romanita Iovan s-a facut de ras! Paparazzii i-au gasit cel mai murdar secret!

Publicat: 02/11/2014 | 19:16

Romanita Iovan, fosta sotie a pilotului eraou Adrian Iovan, a fost surprinsa de paparazzi revistei Spy intr-o ipostaza cu adevarat jenanta. Mai exact, creatorea de moda a iesit in lume cu un calcai… murdar.

Romanita Iovan, in varsta de 50 de ani, arata in aceste poze ca o celebritate de la Hollywood sau de oriunde. Fosta sotie a pilotului erou are un look impecabil, silueta perfecta pentru varsta ei, ba chiar şi pentru varste ceva mai fragede.

Romanita Iovan a fost surprinsa in offside de paparazzii revistei Spy
Romanita Iovan a fost surprinsa in offside de paparazzii revistei Spy

Un detaliu lasa de dorit

Chiar daca outfit-ul este perfect, Romanita a uitat un detaliu, care a fost imediat surprins obiectivul camerei de fotografiat al paparazzilor revistei Spy. Mai exact este vorba de calcaie.

Fosta sotie a lui Adrian Iovan a fost surprinsa cu calcaiul murdar
Fosta sotie a lui Adrian Iovan a fost surprinsa cu calcaiul murdar

Romanita este murdara pe calcaie, de parca, in drum spre coafor, s-ar fi descaltat putin pentru a face cativa paşi de dans, cu talpile goale pe asfalt. Dar cu toate acestea, trebuie mentionat ca aceste poze cu Romanita prinsa in offside sunt o mare, dar mare raritate.

Adrian Iovan si Romanita au impreuna un copil
Adrian Iovan si Romanita au impreuna un copil

S-a ocupat de inmormantarea fostului sot

Creatoarea de moda si pilotul Adrian Iovan si-au unit destinele in 2003, dar dupa cinci ani au decis ca fiecare sa mearga pe drumul sau.

CITESTE SI
 

Adevarul iese la iveala abia acum! Motivul incredibil pentru care nu s-a mai recasatorit Adrian Iovan, dupa divortul de Romanita

Baiatul lui Adrian Iovan a inceput scoala! Romanita scoate din buzunar 20.000 de euro anual, pentru educatia lui Albert

Era topit dupa fiul lui! Adrian Iovan pastra legatura cu Romanita de dragul copilului, dar era tinut la distanta de fosta sotie

Dar chiar si asa, cand pilotul si-a dat ultima suflare in tragedia aviatica din Muntii Apuseni, Romanita a fost la capataiul sau si s-a ocupat de inmormantare. (A.S.)

Mai multe detalii si imagini gasiti in Revista Spy!
 

Citește și...