Detaliul tulburator din sufrageria Romanitei! Ce a aparut pe un raft imediat dupa moartea lui Adrian Iovan si vede Albert zilnic

Publicat: 12/03/2014 | 00:04

Au trecut doua luni de la moartea lui Adrian Iovan, insa copiii sai nu uita nici un minut de tatal lor. In fiecare seara, Albert, fiul Romanitei, se roaga la poza tatalui sau, iar dimineata, inainte de a pleca la scoala, pupa portretul pilotului.

In luna ianuarie, milioane de romani il plangeau pe Adrian Iovan, dupa ce pilotul murea la datorie, incercand sa salveze viata a sase medici. Au trecut doua luni de atunci, insa apropiatii si familia nu se pot obisnui cu gandul ca pilotul nu se mai afla printre noi.

Romanita si Adrian au fost casatoriti cinci ani si au divortat in 2008
Romanita si Adrian au fost casatoriti cinci ani si au divortat in 2008

Daca fiica cea mare, Irina, face tot posibilul sa cinsteasca memoria tatalui sau, si Albert, fiul pilotului si al Romanitei Iovan, sufera din cauza pierderii parintelui sau, cu care avea o relatie extrem de apropiata:


Pupa zilnic portretul tatalui sau!

 

Albert Iovan
Albert Iovan

Romanita a stat mult de vorba cu fiul ei despre Adrian. I-a spus ca taticul lui a plecat la Ceruri si ca de acolo il va veghea mereu. Ba, mai mult, Romanita a aranjat intr-un colt o poza cu Adrian si o candela si l-a obisuit pe Albert cu un anumit ritual. Mai exact, in fiecare seara, pustiul merge la portretul tatalui sau, spune acolo rugaciunile si rosteste cateva cuvinte si pentru Adrian. Dimineata, inainte de a pleca la scoala, Albert merge si pupa portretul tatalui sau.

romanita iovan

Romanita a demonstrat ca este o mare doamna, ca are un suflet de aur. A reusit sa il faca pe pusti sa treaca peste moartea tatalui sau fara sa sufere ingrozitor.

romanita iovan

Acum, Albert vorbeste despre Adrian ca despre un erou, pe care Dumnezeu l-a chemat la el pentru ca avea nevoie de de piloti in Ceruri. Romanita l-a invatat ca pe Albert ca poate vorbi oricum cu tatal sau, este suficient sa mearga la portret si sa spuna ce are pe suflet.„, a declarat un apropiat al creatoarei de moda, pentru CANCAN.ro.

 

Va avea o strada care ii va purta numele!

Adrian Iovan nu este singurul erou din accidentul din Apuseni
Adrian Iovan nu este singurul erou din accidentul din Apuseni

Primarul orasului Otopeni a propus in sedinta de consiliu ca strada Iancu Jitariu, pe care locuia pilotul, sa se numeasca „strada Adrian Iovan”.

La casa pilotului din Otopeni luminile stau in permanenta aprinse
La casa pilotului din Otopeni luminile stau in permanenta aprinse

Schimbarea va fi facuta in cel mult doua saptamani. Totul s-a intamplat la initiativa CANCAN.ro.

 

Claudia Balan

Citește și...