Detinut evadat din Penitenciarul Jilava! Autoritatile sunt in alerta

Publicat: 06/08/2014 | 19:54

Un detinut de la Penitenciarul Jilava, care muncea sub paza in unul din punctele de lucru ale inchisorii, a evadat in cursul zilei de luni. Acesta isi executa pedeapsa in regim semideschis.

Persoanele care au informatii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea detinutului evadat de la Jilava sunt rugate sa sune la 112 sau la penitenciar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANP, in care sunt precizate semnalmentele barbatului.

Detinutul a evadat de la unul din punctele de lucru ale Penitenciarului Jilava
Detinutul a evadat de la unul din punctele de lucru ale Penitenciarului Jilava

„In cazul in care detineti informatii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea detinutului, va rugam sa contactati cea mai apropiata unitate de politie sau sa sunati la numarul de telefon 112. De asemenea puteti contacta Penitenciarul Bucuresti Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtatorul de cuvant al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 si e-mail: cristi.micu@anp.gov.ro”, se arata in comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

Evadatul se numeste Constantin Ionita, are 39 de ani si executa, in regim semideschis, o pedeapsa de cinci ani de inchisoare, pentru furt.

Semnalmentele lui sunt: inaltime – 1,87, constitutie – atletica, ochi – caprui, culoarea parului – saten inchis, tuns scurt.

Conducerea penitenciarului a inceput o ancheta
Conducerea penitenciarului a inceput o ancheta

La momentul evadarii, barbatul purta un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru si sapca galbena.

El a evadat luni dupa-amiaza, in jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub paza.

_____

CITESTE SI:

Gest obscen impardonabil al sotului Minodorei, filmat de paparazzi! In vreme ce ea dadea un interviu, el…

Declin in forma continuata a fiicei Andei Calugareanu! Ce a putut sa faca Ioana Tufaru la inmormantarea lui Szobi Cseh!

______

Barbatul este cautat de autoritati, iar la Penitenciarul Jilava s-a dispus o ancheta administrativa, pentru a se afla circumstantele evadarii.

R.O.

Citește și...