Detoxifiere cu smoothie! Chiar funcţionează această metodă promovată de vedete?

Publicat: 10/11/2017 | 11:43
Detoxifiere cu smoothie! Chiar funcţionează această metodă promovată de vedete?
O cură de detoxifiere cu smoothie ajută la purificarea organismului. Te ajută să te simţi mai curat şi mai sănătos. Un asemenea regim poate reprezenta şi introducerea unui program de slăbire, dar te ajută şi la tranziţia dintre sezoane, reglarea digestiei şi este eficient în identificarea alergiilor alimentare. 
 

Detoxifierea este, de fapt, un proces care ajută oamenii să se vindece. Fructele şi legumele proaspete sunt cele mai sănătoase alimente. Ele sunt folosite în reţetele de smoothie. Curele de detoxifiere cu smoothie sunt într-adevăr sănătoase şi pot fi urmate de oricine.

Detoxifierea cu smoothie- reţete

Durata unei astfel de diete este, în general, de şase zile. Smoothie-urile sunt foarte hrănitoare. Formula de bază constă într-o cană cu suc din fructe proaspete sau lapte, preferabil de soia, orez, ovăz sau migdale şi o cană cu fructe proaspete sau îngheţate. În plus, se mai adaugă seminţe măcinate, germeni de grâu, vitamina C şi alte suplimente.

Exemplu de smoothie:

1/2 banană îngheţată şi feliată
1 cană cu căpşune îngheţate
2 linguri seminţe de in măcinate
1 cană de lapte de soia cu gust de vanilie

Pasează fructele în blender sau cu ajutorul unui mixer vertical. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia şi seminţele de in până vei obţine o compoziţie omogenă. Serveşte-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie şi vitalitate.
 

Citește și...