DEZASTRU dupa nunta lui Connect-R! Ce s-a intamplat cu sotia lui Pepe dupa ce a petrecut pana dimineata!

Publicat: 26/09/2014 | 17:33
DEZASTRU dupa nunta lui Connect-R! Ce s-a intamplat cu sotia lui Pepe dupa ce a petrecut pana dimineata!

In urma cu ceva timp, Raluca Pastrama s-a hotarat sa-si urmeze visul, acela de a deveni notar. Din pacate, acest vis este departe de a se realiza, avand in vedere rezultatul pe care sotia lui Pepe l-a obtinut la examen, proba orala, de astazi.

In weekendul trecut, Raluca si Pepe au fost nasii de cununie ai lui Connect-R si Misha. Dupa ce a petrecut pana dimineata la nunta celor doi, sotia lui Pepe s-a apucat de invatat pentru examenul ce-l avea de sustinut, in scopul de a deveni notar. Din pacate, se pare ca oboseala si-a spus cuvantul, iar Raluca nu s-a mai putut concentra la invatat, iar acest lucru a dus la rezultate dezastruoase.

Raluca a petrecut pana dimineata la nunta lui Connect-R
Raluca a petrecut pana dimineata la nunta lui Connect-R

Raluca a sustinut astazi examenul la proba orala, insa nota pe care a obtinut-o sotia lui Pepe este demna de toata jena. Bruneta a obtinut doar nota 1, din oficiu. Din cauza emotiilor sau faptul ca nu a invatat suficient, aceasta nu a putut lega doua cuvinte, in fata profesorilor. Dupa proba orala, Raluca trebuia sa sustina si proba scrisa, insa acest lucru nu s-a mai intamplat, iar sotia lui Pepe a plecat acasa, mai dezamagita ca niciodata.

Raluca pastrama

Licentiata in Drept, Raluca Pastrama Pascu isi doreste sa devina independenta financiar. Sotia lui Pepe si-a propus sa devina notar. Zilele trecute, Raluca Pastrama a lasat-o pe Maria in grija bunicilor si a mers la un cabinet notarial.

Raluca este gravida in 3 luni
Raluca este gravida in 3 luni

Desi a terminat de curand facultatea, are un copil acasa si este insarcinata cu al doilea, sotia lui Pepe nu vrea sa renunte la planurile ei legate de cariera. Cu toate ca, dupa ce va promova acest examen va fi nevoita ca, timp de doi ani, sa urmeze cursuri de pregatire pentru a deveni un notar stagiar, se pare ca bruneta este dispusa sa sacrifice timpul petrecut cu familia tocmai pentru a-si vedea visul implinit.

Citeste si

Insarcinata cu al doilea copil, Raluca Pastrama n-are preocupari de gravida! Ce plan si-a facut sotia lui Pepe ieri dimineata!

Prima imagine cu burtica de gravida a Ralucai Pastrama! Cum aratata sotia lui Pepe intr-o rochie mulata din dantela

Va ajunge notar de abia dupa doi ani

Pentru a deveni notar stagiar, Raluca este obligata sa se angajeze intr-un notariat public. Dupa ce va sustine si va promova examenul pentru a intra intr-un astfel de cabinet, Pastrama are de urmat alte cursuri de pregatire organizate de Institutul Notarial Roman, dintre care un an de pregatire organizat in cadrul institutului si un alt an de pregatire practica. Pe intreaga perioada de pregatire, sotia lui Pepe va fi nevoita sa suporte toate cheltuielile, lucru care nu o deranjeaza pe bruneta, tinand cont ca familia ei sta bine din punct de vedere financiar.

L.L

Citește și...