Dezmăţ la ziua Antoniei! Vecinii au alertat Poliţia! Alex Velea s-a dezbrăcat şi a început să…

Publicat: 13/04/2017 | 15:12

Antonia a organizat o petrecere miercuri seară, cu ocazia zilei sale de naştere, iar alături de ea au fost zeci de vedete, prieteni ai cântăreţei, printre care şi Delia, BRomania, Nicole Cherry şi mulţi alţii.

La un moment dat, petrecerea a fost întreruptă, când la uşă le-a bătut Poliţia. Se pare că vecinii s-au plâns de prea mult zgomot. Momentul în care au venit autorităţile, dar şi momentul în care un prieten de-al ei, vizibil ameţit, s-a apropiat de poliţişti, iniţial ca să-şi facă o poză cu ei, a fost filmat.

”Haideţi să lăsăm chestiile astea”, i-a spus tânărului unul dintre oamenii legii. Delia a repetat cuvintele poliţistului, în maniera ei. ”Lasă prostiile deoparte, treci acasă”, i-a spus cântăreaţa. Totuşi, se pare că totul s-a rezolvat până la urmă, pentru că, atât Antonia cât şi Delia au continuat să le arate fanilor cât de bine se distrează la petrecere.

Alex Velea şi Antonia trăiesc o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme, iar artistul este complet înnebunit după ea. De ziua Antoniei, cântăreţul a surprins-o încă de la începutul zilei cu o declaraţie de dragoste copleşitoare. ”Esti peste toate, peste tot. Asa te vreau!!! Esti in aerul ce-l respir, esti in apa ce-o beau… LA MULTI ANI fericiti Iubirea vietii mele. Iti multumesc pentru tot!!!”, este declaraţia de dragoste făcută de Alex Velea mamei băieţilor lui.

 

Citește și...