DEZNODAMANT TRAGIC! Fata bolnava de leucemie, a carei mama a fost data disparuta, A MURIT la spital

Publicat: 13/01/2015 | 11:21
DEZNODAMANT TRAGIC! Fata bolnava de leucemie, a carei mama a fost data disparuta, A MURIT la spital

Fata bolnavă de leucemie, a cărei mamă a fost dată dispărută, a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde era internată în comă, în timp ce poliţiştii continuă căutările femeii, despre care se crede că s-a sinucis.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Copii din Cluj, Călin Lazăr, a declarat corespondentului MEDIAFAX că fata de 12 ani, diagnosticată cu o formă gravă de leucemie, a decedat în noaptea de luni spre marţi.

„Pacienta a decedat azi-noapte (n.r. – luni noaptea). Era în stare critică, avea insuficienţă pluriorganică, practic nu mai respira singură, respirau aparatele în locul ei. Lângă ea se afla tatăl ei”, a declarat Călin Lazăr.

Fata bolnava

Între timp, poliţiştii au extins căutările mamei fetei în zona pădurilor din apropierea municipiului Cluj-Napoca, la acţiune participând jardarmi, dar şi câini de urmă.

„Poliţiştii clujeni continuă ceretările în cazul femeii care a părăsit Spitalul Clinic de Copii vineri, iar astăzi (n.r. – marţi) se desfăşoară o amplă acţiune de căutare în care sunt angrenaţi aproximativ o sută de poliţişti. Sunt vizate zonele Hoia şi Sfântul Ion. Sperăm ca acţiunile noastre să ducă la găsirea femeii. La căutări vor lua parte şi jandarmi şi câini de urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Fata bolnava

Zeci de poliţişti din Cluj au căutat-o, luni, pe malul râului Someş pe femeia dispărută, pe o distanţă de câţiva kilometri, din capătul cartierului Grigorescu şi până în apropiere de zona gării, la intersecţia străzilor Traian cu Decebal.

Poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri în acest caz. Adjunctul şefului Poliţiei Cluj-Napoca, Zaharie Ciorbă, declara că din informaţiile adunate de poliţişti de la momentul dispariţiei femeii şi până în prezent reiese că aceasta ar fi spus că vrea să se arunce în râul Someş, având în vedere starea de sănătate a fiicei sale.

Surse din rândul poliţiştilor declarau pentru MEDIAFAX că femeia a lăsat un bilet într-un plic, în care scria că îşi ia adio de la membrii familiei şi îi ruga să aibă grija de fiica sa.

Potrivit aceloraşi surse, oamenii legii i-au audiat pe toţi membrii familiei femeii dispărute – inclusiv pe fostul soţ al acesteia, care locuieşte în Anglia şi care a revenit în România după ce Lăcrămioara Dobrican a dispărut -, fiind audiate şi cadrele medicale din Spitalul de Copii, care au intrat în contact cu femeia.

Fata bolnava

Familia femeii, în vârstă de 38 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, a semnalat, vineri, dispariţia acesteia din Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, unde stătea alături de fiica sa bolnavă de leucemie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Copii Cluj, Călin Lazăr, declara, luni, pentru MEDIAFAX că mama fetiţei internate în unitatea medicală a stat lângă pacientă până vineri, când starea micuţei s-a agravat.

R.O.
 

Citește și...