Dezvaluire cutremuratoare: „Anda Adam divorteaza de sotul ei” Motivul este incredibil

Publicat: 12/06/2015 | 09:04
Dezvaluire cutremuratoare: „Anda Adam divorteaza de sotul ei” Motivul este incredibil

Anda Adam si Sorin Andrei Nicolescu de-abia au facut nunta, insa viitorul nu este deloc roz in privinta casniciei lor. Sau cel putin asta sustine Nick Radoi, unul dintre fostii iubiti ai cantaretei.

Povestea de dragoste dintre Nick si Anda s-a desfasurat in urma cu doi ani. La vremea respectiva, milionarul a invitat-o pe artista in „palatul” lui din Los Angeles, insa, din pacate pentru el, s-a grabit.

Convins ca vedeta este sufletul lui pereche, a cerut-o de sotie, daruindu-i un inel de logodna in valoare de peste 30.000 de dolari. Anda Adam a acceptat bijuteria, insa, intoarsa in Romania, l-a dat uitarii pe Nick.

anda adam

Chiar am urmarit nunta la televizor si ma intrebam unde este inelul meu de logodna, pe care i l-am dat Andutei acum doi ani. Sunt foarte curios sa stiu ce a facut cu el. Acum, dupa ce s-a maritat, nu cred ca-l mai poarta pe al meu, desi sunt sigur ca e mai scump decat actualul„, a daclarat Nick Radoi intr-un emisiune TV.

anda adam

Milionarul nu vede cu ochi buni casnicia fostei lui iubite – din gelozie, probabil -, sustinand ca artista va divorta de Sorin in maximum doi ani de zile. Motivul? Mama Andei. „Baiatul asta va rezista langa ea. In doi ani, Anda o sa ramana fara sot. Mama ei este o femeie periculoasa, iar Anda asculta foarte mult de ea. Eu am cunoscut-o pe Angela, insa nu vreau sa va dau mai multe detalii, ca nu este frumos„, a conchis Nick Radoi.

J.D
 

Citește și...