Dezvaluire lacrimogena! Marius Moga, marcat de traumele adolescentei: „Nu vrei sa stii cat am suferit in liceu!”

Publicat: 31/12/2013 | 19:28
Dezvaluire lacrimogena! Marius Moga, marcat de traumele adolescentei: „Nu vrei sa stii cat am suferit in liceu!”

Marius Moga a implinit ieri frumoasa varsta de 32 de ani, prilej cu care a discutat despre anii adolescentei. Iar lucrurile nu erau tocmai roz in tineretea renumitului compozitor. Motivul? "Micul Mozart" nu si-a putut sarbatori niciodata ziua de nastere.

Cum ziua lui pica mereu in vacanta de iarna, Marius Moga suferea din cauza faptului ca, spre deosebire de restul colegilor, nu putea veni cu bomboane la scoala.

marius moga

Nu vrei sa stii cat am suferit in liceu! E vacanta mereu, nu poti sa duci bomboane nimanui„, a marturisit artistul la Kiss FM.

Marius, in rolul de jurat la
Marius, in rolul de jurat la „Vocea Romaniei”

Mai mult, juratul de la „Vocea Romaniei” nu isi putea face nici ziua de nastere, colegii lui refuzandu-i invitatia de fiecare data. „Ii chemi la ziua ta si-ti spun: ‘Pai, da, dar mama mi-a zis sa ma odihnesc pentru Revelion„, a mai tinut sa precizeze Marius Moga.

A dat lovitura la 19 ani!

Imediat dupa terminarea liceului, Marius Moga avea sa dea o adevarata lovitura. In 2000, cand avea doar 19 ani, „Micul Mozart” ajunge in Bucuresti, unde este contactat de Adi Sana,
I se propune sa colaboreze la urmatorul album al trupei Akcent. Marius accepta si toata lumea ramane placut surprinsa de sound-ul original folosit si astfel incep colaborarile cu majoritatea trupelor romanesti, Moga fiind la ora actuala unul dintre cei mai in voga compozitori din industria noastra muzicala.

J.D

Citește și...