Dezvaluiri socante! Giovani Becali-Mafiotu’ a sarit sa bata un invitat la nunta lui Borcea

Publicat: 31/08/2011 | 00:00
Giovani Becali are un temperament vulcanic si isi regleaza conturile oriunde ar fi, netinand cont ca uneori e mai bine sa te abtii, mai ales atunci cand te afli la o nunta, precum aceea a lui Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Giovani Becali nu putea rata nunta lui Cristi Borcea, mai ales ca nas la acest eveniment a fost varul sau Gigi. Numai ca acolo a dat peste impresarul Cristi Iancu, cu care avea un conflict mai vechi.

Iancu si Giovani s-au intalnit la baie, unde se afla si Ilie Dumitrescu. Se pare ca fostul fotbalist de la Steaua a fost cel care l-a oprit pe Giovani sa il bata mar pe rivalul sau, Becali laudandu-se ca l-a lovit pe Cristi.

“S-a dat in spectacol, ca la orice eveniment la care este invitat. Dar asta nu a surprins pe nimeni, ca doar stiam despre cine e vorba”, a comentat unul dintre oaspetii de la nunta lui Borcea pentru prosport.ro.

Gigi Becali s-a suparat foarte rau pe varul sau, fiind auzit de mai multe persoane cand a spus: “Nu se poate sa faci asa ceva la nunta lui Cristi, unde eu sunt nas!”.

Citește și...