Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Dezvaluirile lui Emil Gabor in fata procurorilor DIICOT: „Monica era amenintata cu moartea de interlopi. Dinu Damaschin ne suna la 1 noaptea si spunea ca ne da foc la casa”

Dezvaluirile lui Emil Gabor in fata procurorilor DIICOT: „Monica era amenintata cu moartea de interlopi. Dinu Damaschin ne suna la 1 noaptea si spunea ca ne da foc la casa”

De: Cancan 17/03/2012 | 00:00
Dezvaluirile lui Emil Gabor in fata procurorilor DIICOT: Monica era amenintata cu moartea de interlopi. Dinu Damaschin ne suna la 1 noaptea si spunea ca ne da foc la casa

Emil Gabor, tatal Monicai Gabor, a declarat in fata procurorilor DIICOT ca fiica lui era terorizata de Dinu Damschin si ca interlopul o suna insistent si voia sa obtina controlul total asupra ei.

Emil Gabor a povestit cum a ajuns fiica lui mijlocie sa aiba probleme cu mai multe persoane dubioase din Bacau, printre care Dinu Damaschin.

„In anul 2003-2004, eu si cu familia mea locuind in municipiul Bacau, una dintre fiicele mele, Monica Gabor, fiind eleva la liceu in clasa a IX-a sau a X-a, am avut ceva probleme constatand ca a intrat sub influenta unor persoane foarte periculoase, mai precis un anume Damaschin Dan Constantin, despre care eu nu auzisem pana la acel moment, o cauta insistent. Eu am aflat de situatia de pericol in care se afla fiica mea, dupa ce acesta obtinuse controlul asupra ei. Prima data cand l-am vazut pe acesta a fost in situatia in care Monica vroia sa scape de el si acesta o cauta foarte insistent, ajungand chiar sa trimita in mai multe randuri diferiti complici ai lui din lumea interlopa si solicita tot timpul ca Monica sa vina sa vorbeasca cu el. Prima data a trimis pe acei complici si vazand ca nici Monica si nici eu nu vreau sa dau curs solicitarilor, a ajuns si el sa vina la blocul unde locuiam, striga ca sa coboare Monica, ma ameninta pe mine si pe Monica, vorbea urat la adresa noastra”, a declarat procurorilor Emil Gabor.

Potrivit declaratiei acestuia, Monica Gabor era terorizata de interlop, care recurgea la fel si fel de amenintari pentru a obtine controlul asupra ei.

„Am inteles de la Monica si ceilalti membri ai familiei ca o ameninta pe aceasta cu moartea daca nu coboara jos sa discute cu el. Precizez aspectul ca sunt sigur ca daca Monica dadea curs acelei asa-zise discutii pe care el o solicita, sigur ar fi rapit-o. Monica era foarte speriata, o vedeam tot timpul plangand si insistentele lui Damaschin de a reusi sa obtina controlul asupra ei din nou a mers pana acolo cand a trimis complici de-ai lui din lumea interlopa chiar la usa noastra”, a spus tatal Monicai.

Dinu Damaschin o santaja cu niste fotografii pe Monica

„Damaschin Dan Constantin dadea telefoane de amenintare la 1 – 2 noaptea, spunea ca ne da foc, ca ne distruge familia, vorbea foarte urat, injura si multe alte vorbe care nu pot fi reproduse la adresa Monicai si a familiei si a sotiei mele. Probabil Monica i-a dat unele amanunte sotiei mele privind imprejurarile cum l-a cunoscut pe Damaschin Dan Constantin, dar eu fiind barbat nu am ajuns in posesia acestor informatii, ii era rusine lui Monica, dar sotia mea la un moment dat mi-a spus ca Damaschin Dan Constantin o santajeaza cu niste fotografii si am inteles ca avea in plan sa o vanda pe Monica”, a mai declarat Gabor.

„Probabil acest Damaschin Dan Constantin a facut promisiunea de vanzare a lui Monica catre alte persoane, poate a primit si niste bani pentru ca asa se explica faptul ca acesta actiona la modul nebunesc, insistand sa dea de ea. Am inteles ca in demersul lui de a o gasi pe Monica, controla peste tot, toate zonele unde ar fi crezut ca ea poate fi, in Bucuresti si in alte localitati si vazand aceasta situatie exasperati, eu si familia mea am hotarat sa o ducem pe Monica la Brasov”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurori.

Monica a mintit ca lucreaza intr-un chiosc

„La un moment dat Monica m-a rugat, in vacanta de vara, sa o las sa mearga la mare cu niste prietene de-ale ei, spunand ca vrea sa lucreze ca chelnerite la un chiosc, vrand sa-si faca niste bani pentru trebuintele ei. Monica a insistat foarte mult, mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca este cu prietenele ei, ca va lucra acolo doar pe perioada estivala. Dupa ce Monica a plecat la mare, intr-un final lasand-o sa plece, iesind in oras cu sotia mea m-am intalnit cu o vecina de bloc de la etajul 3, care mi-a spus ca Monica nu este la mare si ca s-a intalnit chiar ea in zona sub Pasaj din municipiu Bacau. Eu am ramas contrariat si cand a venit Monica acasa, dupa o luna i-am pus intrebari ca sa aflu adevarul si a incercat sa musamalizeze situatia, spunand ca a venit pentru o perioada scurta, dar a plecat din nou. Aceste imprejurari mi-au ridicat semne de intrebare si cand am vazut ca Damaschin Dan Constantin insista sa o caute, atunci am facut legatura ca ea este santajata, respectiv ca intrase sub influenta lui, ca vrea sa scape”, a mai declarat Gabor.

Emil Gabor a povestit cum fiica sa a fost salvata de la o petrecere de un tanar, Flavius, care a luat-o cu masina si a dus-o la Brasov, unde a stat un an.

„I s-a solicitat sa mearga la o nunta sau petrecere, unde la niste persoane interlope, auzisem de un nume Camataru si ca era o petrecere mare, unde erau tot felul de oameni, dar in principal interlopi. La un moment dat am primit un telefon de la un barbat, a doua zi dupa ce a ajuns in Bucuresti, care s-a prezentat ca fiind un anume Flavius, mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca Monica este in siguranta, ca a scapat-o el de la acea petrecere de interlopi, pentru ca a aflat ca lui Monica i se pregatea ceva rau si acel barbat mi-a zis la modul clar ca Monica este santajata de Damaschin Dan Constantin. Din spusele acelui domn Flavius am inteles ca Damaschin Dan Constantin a trimis-o acolo pentru a profita de corpul ei si ca Damaschin Dan Constantin avea in plan sa o vanda altor persoane. Acel domn Flavius mi-a zis ca a luat-o cu masina si ca si-a asumat riscul de a o proteja pe Monica stiind ce i se pregateste, mi-a precizat ca a dus-o la el acasa la parintii lui, ca a fost corect cu ea, i-a dat camera separata si eu i-am spus in acele imprejurari ca vreau sa vin sa o iau pe Monica, acel Flavius a fost de acord si ne-am intalnit in Brasov. Acesta a mers cu noi la cumnatul meu, am stat la masa si mi-a precizat ca Monica a intrat intr-o problema dificila, ca Monica este mica si urmarita. Cumnatul meu din Brasov a fost de acord sa o gazduiasca pe Monica o perioada de timp, afland ce i s-a intamplat, dar a precizat ca ii este teama sa nu vina peste el Damaschin Dan Constantin si complicii lui, spunand ca ii este teama sa se bage in probleme atat de grele si astfel am hotarat sa-i inchiriez o garsoniera in Brasov pentru a nu fi gasita de Damaschin Dan Constantin. Am tinut-o un an de zile la Brasov, in acea vreme, a pierdut si un an de scoala, imi era teama de Damaschin Dan Constantin stiind ca are influente in diferite structuri, chiar si politice si nu stiam ce sa mai fac. Fiica mea la acea vreme avea 16 ani”, a mai declarat Gabor procurorilor.

Dinu Damaschin a vrut sa profite de pe urma casatoriei lui Moni cu Iri

„Dupa ce Damaschin Dan Constantin a aflat ca Monica este in perspectiva de casatorie a inceput pe canale mass-media sa emita informatii mincinoase la adresa lui Monica in ideea de a obtine bani. Chiar am inteles de la Monica ca ii solicita lui Columbeanu bani ca sa nu-l mai santajeze, sume mari de bani, 50.000 de euro parca imi spusese Monica pentru a nu mai da curs informatiilor de presa si la TV ca ar fi trait cu oameni din lumea interlopa. Era de neconceput aceasta imprejurare pentru ca Damaschin Dan Constantin a fost cel care a exploatat-o sexual si acum cand a vazut ca Monica incearca sa-si gaseasca un curs normal de viata prin casatorie, a inceput sa emita informatii mincinoase ca a avut legaturi cu lumea interlopa si relatii sexuale cu barbati din aceasta zona. Intr-un cuvant Damaschin Dan Constantin era traficantul sau exploatatorul lui Monica, Monica fiind cert victima sa si el tipa pe presa ca este protectorul ei, taticul ei, aceasta atitudine este greu de suportat mai ales din partea unui parinte care si-a vazut copilul exploatat sexual si ulterior cel care i-a facut acest rau sa faca fel de fel de precizari mincinoase in care sa se scoate el basma curata”, a mai afirmat el.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce i-a lăsat MOȘTENIRE un pensionar de 96 de ani, badantei lui. Când i s-a citit testamentul, femeia a crezut că este o glumă
Ce i-a lăsat MOȘTENIRE un pensionar de 96 de ani, badantei lui. Când i s-a...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
CAZ INCREDIBIL! Fosta iubită fierbinte a vedetei lui Hagi, relație cu portarul naționalei! 'Se făcea că nu vede'
CAZ INCREDIBIL! Fosta iubită fierbinte a vedetei lui Hagi, relație cu portarul naționalei! 'Se făcea...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, împreună alături de Bebeto la festivitatea de absolvire. „Nu contează că tata nu a fost lângă mine”
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, împreună alături de Bebeto la festivitatea de absolvire. „Nu contează...
Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”
Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp...
Mircea Geoană și Nicolae Ciucă au furat startul campaniei la prezidențiale. Care e sloganul lui Geoană și ce scrie Ciucă în cartea sa
Mircea Geoană și Nicolae Ciucă au furat startul campaniei la prezidențiale. Care e sloganul lui...
VIDEO Imagini virale. Momentul în care un cântăreț de manele este huiduit la concertul Coldplay. „Publicul nu poate fi judecat”
VIDEO Imagini virale. Momentul în care un cântăreț de manele este huiduit la concertul Coldplay....
Trebuie să acorzi prioritate în sensul giratoriu dacă ÎNTORCI?
Trebuie să acorzi prioritate în sensul giratoriu dacă ÎNTORCI?
Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat mult timp: "Acuza tot mai des dureri infernale de..."
Cum a aflat Anca Molnar că are cancer. Semnul pe care make-up artistul l-a ignorat...
„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri
„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor.  „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”
Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor....
Care a fost, de fapt, cauza morții Ancăi Molnar! Declarații cutremurătoare: „La început nu a dat importanță”
Care a fost, de fapt, cauza morții Ancăi Molnar! Declarații cutremurătoare: „La început nu a...
Aproape toată ţara, inclusiv Bucureşti, intră de la 17.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii
Aproape toată ţara, inclusiv Bucureşti, intră de la 17.00 sub avertizare cod galben de ploi...
BANCUL ZILEI. Pe vremea lui Ceausescu, Bulă intră în măcelărie: - Aveţi mânzat?
BANCUL ZILEI. Pe vremea lui Ceausescu, Bulă intră în măcelărie: - Aveţi mânzat?
Twitter face like-urile private. Care e motivul?
Twitter face like-urile private. Care e motivul?
A fost găsită BRUMĂ pe MARTE! Cercetătorii credeau că e IMPOSIBIL!
A fost găsită BRUMĂ pe MARTE! Cercetătorii credeau că e IMPOSIBIL!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Cine este, de fapt, Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay. A fost numărul 1 în trending pe Youtube
Cine este, de fapt, Babasha, manelistul care a urcat pe scenă la concertul Coldplay. A...
Locul de muncă din România unde câștigi și 100 de euro pe zi. Oamenii nici nu vor să mai audă de munca în străinătate
Locul de muncă din România unde câștigi și 100 de euro pe zi. Oamenii nici...
Intră în vigoare DE ASTĂZI, DE LA ORA 17.00. Toată țara trebuie să se pregătească pentru...
Intră în vigoare DE ASTĂZI, DE LA ORA 17.00. Toată țara trebuie să se pregătească...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete....
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Diana Şoşoacă a mers după
Diana Şoşoacă a mers după "victoria" de la Europarlamentare la ambasada Rusiei. La eveniment a...
NOUL ORDIN, obligatoriu în România. Decizia care a scandalizat pe TOATĂ lumea
NOUL ORDIN, obligatoriu în România. Decizia care a scandalizat pe TOATĂ lumea
Adi Despot îi ia apărarea manelistului Babasha: „Te invidiez că nu am fost eu în locul tău”
Adi Despot îi ia apărarea manelistului Babasha: „Te invidiez că nu am fost eu în...
Shaorma chiar cu…de toate! Ireal ce a primit un clujean, după ce a comandat o shaorma la farfurie dintr-un fast-food
Shaorma chiar cu…de toate! Ireal ce a primit un clujean, după ce a comandat o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta...
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei tinere
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei...
Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor:
Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în...
Cristina Ciobănașu, pusă la zid de fani după ce Vlad Gherman s-a căsătorit cu Oana Moșneagu: ”De asta v-ați despărțit”
Cristina Ciobănașu, pusă la zid de fani după ce Vlad Gherman s-a căsătorit cu Oana...
Câte zile rămân proaspete ouăle dacă sunt ținute în frigider. Care este modul corect în care le poți depozita
Câte zile rămân proaspete ouăle dacă sunt ținute în frigider. Care este modul corect în...
Video. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, circ total: Antrenorul a chemat poliția la fața locului: ”Uitați-vă cu ce se ocupă”. Update
Video. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, circ total: Antrenorul a chemat poliția la fața locului:...
×