Acasă » Exclusiv » Diana Bart, declarații emoționante despre marele său regret. „Poate aș fi putut să-l ajut să trăiască”

Diana Bart, declarații emoționante despre marele său regret. „Poate aș fi putut să-l ajut să trăiască”

De: Ana Lăstun 17/09/2021 | 14:00

Diana Bart este o personalitate discretă, care evită să povestească prea mult despre viața personală. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, prezentatoarea TV și-a deschis însă sufletul și a vorbit despre cele mai importante persoane din viața ei, dar și despre cel mai mare regret. 

Diana Bart a devenit mamă pentru a doua oară în plină pandemie de COVID-19. Deși a fost o experiență destul de dificilă, prezentatoarea TV recunoaște că a avut mai mult timp pentru fetițele ei. Maira, fata cea mare, a devenit surioară, iar acomodarea acesteia cu bebelușul Amina nu a fost una tocmai ușoară. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Diana Bart a vorbit despre provocările întâmpinate pe parcursul ultimului an ca mămică, dar și despre marele său regret.

Tatăl său s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletul vedetei. Este încă afectată și ne-a spus că și-ar dori să poată da timpul înapoi.

(CITEȘTE ȘI: HAOS LA UN IMPORTANT POST TV DIN ROMÂNIA. MAI MULTE PREZENTATOARE CELEBRE, CONCEDIATE!)

Diana Bart, ședință foto pentru noua sa emisiune

Diana Bart este mamă full-time: „Cu doi copii e foarte greu, oboseala a fost cruntă”

CANCAN.ROCum ai trecut prin perioada de pandemie?

Diana Bart: Nu mi-a făcut rău deloc, am petrecut mult timp în familie și a fost la fix, căci în plină pandemie a venit în viețile noastre și bebelușa Amina. Oricum, pe Maira am fi ținut-o acasă în primele 6 luni ale surioarei, fără grădiniță și prea mulți prieteni. Am primit cu bucurie tot ceea ce trebuia să învățăm din această perioadă.  Nici în plan profesional nu m-a afectat. Cu atât mai mult, lumea a petrecut mai mult timp la TV, stând acasă.

CANCAN.RO: Cum a înțeles Maira, fetița cea mare, ce se întâmplă?

Diana Bart:  Noi i-am explicat de la început tot ce se întâmplă, pe înțelesul ei, a fost tare receptivă. La fel am procedat și în relația cu surioara, am pregătit-o încă din timpul sarcinii. I-am spus că-i aducem o minune acasă. Au fost mici gelozii, dar cu toată atenția îndreptată și către ea, în egală măsură, precum și implicarea în toate activitățile alături de cea mică, am ajuns să fie aproape de dragoste la prima vedere.

CANCAN.RO: Cât de greu ți-a fost să te împarți între carieră și rolul de mamă full-time? Ai avut ajutor sau ai încercat să te descurci singură, cu toate?

Diana Bart: Cu Maira m-am descurcat singură primii doi ani. Însă cu doi copii e foarte greu, oboseala a fost cruntă, la fel și lipsa timpului petrecut cu mine, așa că am apelat la ajutorul unei bone. Iar ocazional mă ajută și mama și soacra. Am înțeles că e important și timpul meu, ca astfel să pot oferi și copiilor timp de calitate.

Diana Bart în vacanță

Diana Bart a trăit o adevărată dramă, atunci când i-a murit tatăl: „Nu-l mai avem lângă noi…”

CANCAN.RO: Dacă vreuna dintre ele ar vrea să îți calce pe urme, o vei susține?

Diana Bart: Îmi doresc să le ghidăm pe un drum care să le deschidă oportunități în viață, să le ajute. Dar nu un drum limitat, ci să poată să pornească spre ceea ce simt ele că au vocație. Mi-ar plăcea să aleagă și jurnalismul, de ce nu. Eu mai am o meserie, de designer de interior, care, la fel, mi se pare frumoasă. Dar le vom urmări să vedem ce își doresc, iar pe drumul acela le vom susține și învăța cum vom ști noi mai bine.

CANCAN.RO: Cu ce era diferită fetița Diana față de femeia, mama, Diana Bart? Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai din copilărie, și ce sfat ți-ai da?

Diana Bart: Sufletul mi-e la fel. Maturizarea mea, în urma experiențelor de viață, face însă diferența. Cele mai frumoase amintiri sunt cele legate de timpul petrecut în familie, mai ales că acum pe tata nu-l mai avem lângă noi.  Cât despre sfatul pe care mi l-aș da… să ajung mai devreme unde sunt acum, ca să am și mai mult timp să mă bucur de viață frumoasă la care am ajuns.

NU RATA: PREZENTATOAREA TV, BOTEZ RESTRÂNS LA LOFT, ÎN CONDIȚII DE PANDEMIE! INVITAȚII AU DANSAT PE MESE ȘI…

„Mi-aș fi dorit să fiu mai devreme așa înțeleaptă cum sunt acum”

CANCAN.RO: Există vreun regret pe care îl ai din copilărie? Dar din viața de adult?

Diana Bart: Din copilărie nu aș putea spune, e frumos ce am trăit, nu simt să-mi fi lipsit ceva. Din viața de adult aș schimba, mi-aș fi dorit să fiu mai devreme așa de înțeleaptă cum sunt acum, poate astfel aș fi putut să-l ajut pe tata să trăiască. Dar știu și că fiecare își alege ce face cu soarta lui, că e aproape imposibil să influențăm noi. Mă gândesc că așa a fost să fie, totuși.

CANCAN.RO: De mică îți doreai să ajungi prezentator TV sau, asemenea tuturor copiilor, ai „trecut” prin mai multe meserii, până să îți găseșți vocația?

Diana Bart: Da, de mică mă încuiam în cameră, cu tocurile mamei în picioare, picior peste picior și cu ziarul în poală. Așa citeam de zor, prezentând știrile. Și tot de mică reproduceam în acuarelă tablourile de pe pereți, pictate de bunica mea. Mă atrăgea tare mult și arta. Așa că, până la urmă, le-am făcut pe amândouă: și Jurnalismul, dar și Școala de Artă (decorator de interior).

CANCAN.RO: Există un ideal pe care ți l-ai stabilit pentru următorii cinci ani?

Diana Bart: Da, îmi place să trăiesc din idealuri, mă hrănesc cu dorința de a ajunge la ele. Asta îmi dă o mare motivație, dar și o mare satisfacție. Astfel am reușit să le ating pe toate, și în plan personal, dar și profesional. Acum, în următorii cinci ani mă văd atingând apogeul în carieră.

Diana Bart, pe platourile de filmare

Ce modele are Diana Bart în carieră? Sunt două personalități celebre!

CANCAN.RO: Ai vreun model, o persoană de la care să te fi inspirat din punct de vedere profesional?

Diana Bart: Da, îmi plac enorm nonșalanța, spontaneitatea, umorul și inteligența lui Ellen de Generes și Jimmy Fallon. Iar de la noi, dintotdeauna mi-a plăcut atitudinea și încrederea pe care le emană și acum Mihaela Rădulescu.

CANCAN.RO: Există vreo personalitate de la noi în fața căreia să fi fost copleșită de emoții?

Diana Bart: Da, la începuturile mele în carieră, atunci când lucrăm ca reporter, mă copleșeau emoțiile de fiecare dată când îi luăm interviu unei noi perosnalități. Am o lista lungă: prințul Charles, Traian Băsescu, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Esca și mulți, mulți alții.

Diana Bart și Cove, în platoul emisiunii pe care o prezintă

(VEZI ȘI: CE NAŞI FRUMOŞI AU FOST ADI SÂNĂ ŞI ANCA SEREA, LA NUNTA DIANEI BART)

Diana și Cove s-au cunoscut făcând sarmale, printre hohote de râs

CANCAN.RO: Îți amintești prima colaborare pe care ai avut-o cu Cove, actualul tău coleg?

Diana Bart: Da, da, sigur, e vorba de o porție bună de sarmale și o febră musculară de la atâta ras, cum aș putea uită (râde)?  L-am avut invitat, pe vremea când eram colegi la Prima TV, la o emisiune culinară pe care o prezentam atunci. Am gătit împreună sarmale în foi de viță. A ieșit o nebunie în platou, ne-am potrivit bine. Apoi, urmăream aparițiile lui la Pro TV, unde îmi plăcea tare mult ce făcea cu Adela Popescu. Îmi doream de mult timp să fac echipă cu Cove.

CANCAN.RO: Ne poți spune câteva cuvinte despre nouă emisiune pe care o vei prezența la Prima TV?

Diana Bart: Este o emisune mult mai dinamică, introducem noi rubrici, dar eu spun că interacțiunea mea cu Cove pe prezentările știrilor va face deliciul. Ne permite formatul să fim spontani, naturali, să fim noi. Mi se pare că facem echipa perfectă și vom trece ușor sticla către telespectatorii noștri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Câte zile e valabilă amiabila?
Câte zile e valabilă amiabila?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
Țara în care aplicația TikTok riscă să fie interzisă în termen de un an
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie:
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice